Олег Винник пригадав, як врятував свою дівчину від неприємності на Новий рік

«Ніч Суперхітів»: Олег Винник вражатиме глядачів справжнім перфомансом | 1+1
Фото: instagram/olegg.vynnyk

Як супергерой!

Поділитися:

Уже 4 грудня в столичному Палаці «Україна» відбудуться зйомки грандіозного концерту «Ніч Суперхітів», який глядачі 1+1 побачать в період новорічних свят. На одній сцені зберуться найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу та виконають свої яскраві хіти 2019 року.

Сьогодні стало відомо, що справжній перформенс влаштує на головній новорічній сцені країни кумир мільйонів — Олег Винник.  Співак також розсекретив, яким хітом вражатиме глядачів:

«Новорічні концерти створюються для того, щоб дарувати людям святковий настрій. Саме тому для свого виступу я, не роздумуючи, обрав запальну композицію «Наталя-Наталі».  Вона яскрава, весела, танцювальна. Ба більше, в кінці року, добре попрацювавши, так хочеться махнути у теплі краї!».

Також Олег розповів, що обожнює зимові свята та згадав кумедний випадок, який стався з ним під час одного зі святкувань:

«Я обожнюю новорічну атмосферу: аромат ялинки, подарунки, вогники, салюти! До речі, дуже люблю власноруч запускати феєрверки. Але одного разу пам’ятаю, як піротехнічна ракета випадково втрапила у спину моєї дівчини. І я, як той супергерой, накрив її своїм кашеміровим пальто. Шарф прогорів, але, на щастя, ніхто не постраждав».

На глядачів чекають динамічні ритми від гурту «Время и Стекло», запалить сцену популярний гурт THE HARDKISS, відома українська співачка NK подарує українсько-латиноамериканські мотиви, а гурт DZIDZIO принесе багато сміху.

А ще прима-балерина Національної Опери України, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та прем'єр Олександр Стоянов втілять на сцені новорічну балетну казку.

До слова, виробництво проекту здійснюватимуть творці найрейтинговіших шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» — команда великих розважальних проектів «1+1 Продакшн» під керівництвом Володимира Завадюка, а режисерами-постановниками стануть Наталія ЛисенковаНаталія Ровененська і Марія Григоращенко. Цікаво, що їхня частина перфомансу для популярної американської артистки Pink викликала світовий фурор.

Нагадаємо, що наразі у тебе є остання можливість придбати квиток на головний концерт цієї зими. Поквапся, аби насолодитися вибуховими виступами зірок наживо!

Читай також:

1. Настя Каменських, Dan Balan і Катерина Кухар влаштують яскраве новорічне шоу

2. 

3. Гаряча Michelle Andrade та нестримні «Время и Стекло»: Чим вразить «Ніч Суперхітів»