10 ідей весільного манікюру, який пасуватиме до твоєї обручки

Модний весільний манікюр 2019 | Модні тенденції | 1+1
GettyImages

Деталі вирішують усе!

Поділитися:

Кожна наречена прагне виглядати бездоганно в особливий день свого весілля. Не останню роль у святковому образі відіграє манікюр: у найважливіший момент вся увага буде прикута саме до рук дружини і чоловіка.

Консервативні дівчата надають перевагу класичному френчу або скромному бежевому покриттю на нігтях. А дарма! Актуальних, цікавих і не менш елегантних рішень набагато більше.

Ідеї ​​весільного манікюру, який стане доречним і витонченим акцентом в твоєму образі, знайдеш в нашій добірці. Надихайся і будь неперевершеною!

ІНІЦІАЛИ

Один з останніх трендів у дизайні нігтів — літери і різноманітні написи. Ти можеш попросити майстра написати ціле зізнання в коханні, а можеш зупинитися лише на ваших із коханим іменах. Тонкий золотий курсив буде виглядати ніжно і трепетно.

@drybylondon

КВІТКОВІ МОТИВИ

Що краще пасуватиме до твого весільного образу — зворушливі ромашки або розкішні троянди? Делікатний квітковий малюнок на одному або декількох нігтях не відволікатиме від сукні, а навпаки — доповнить її та зробить ще виразнішою. 

@drybylondon

БЛИСКІТКИ

Манікюр з блискітками майже ніколи не виходить із моди. У 2019-му як ніколи популярні класичні кольори — золото і срібло. І це чудова новина для наречених! Відтінки благородних металів мають розкішний вигляд у поєднанні з білим.

@drybylondon

@betina_goldstein

ГЕОМЕТРІЯ

Фігури і лінії в нейл-арті вже кілька років посідають перші позиції у списках трендів. Чим більш складні й заплутані візерунки — тим краще. На весільні образи це правило не поширюється, але повністю від геометричних елементів відмовлятися не варто.

@drybylondon

НАМИСТИНИ

Нейл-арт з об'ємними намистинами або камінням вже випробували багато зіркових модниць. У нейтральних відтінках він з легкістю може стати частиною образу нареченої.

@drybylondon

@betina_goldstein

МЕРЕЖИВО

Якщо на твоїй сукні є мереживні елементи, продовжуй цю тему в манікюрі. Але не перестарайся: достатньо, щоб візерунок покривав лише третину нігтя — у стилістиці французького манікюру.

@drybylondon

ПАСТЕЛЬ

У мінімальній кількості кольоровий пігмент не зашкодить лаконічному нюдовому манікюру. Обирай найніжніші відтінки — небесний, лавандовий, пудровий.

@drybylondon

СЕРДЕЧКИ

Легковажно, але дуже мило! В особливий день нехай про твої почуття нагадує навіть малюнок на нігтях.

@drybylondon

МАРМУР

Мармуровий нейл-арт у його традиційному виконанні поступово відходить на другий план. А ось небанальні рішення найрізноманітніших кольорів, навпаки, набирають популярності. Розбав таким способом стримане рожеве або бежеве покриття.

@drybylondon

НЕЗВИЧАЙНИЙ ФРЕНЧ

Якщо навіть після перегляду цієї добірки думки про французький манікюр тебе не залишають, спробуй додати класичному дизайну сучасності за допомогою відтінку або оригінального виконання.

@drybylondon

Більше цікавого для наречених:

1. ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які тобі потрібно знати

2. Весільний сезон: 6 цікавих образів для гостей святкової церемонії

3. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

4. Андре Тан прокоментував весільну сукню Каменських

5. Модна наречена: Вікторія Бекхем випустила вишукану весільну колекцію

Новини по темі