ТОП-7 трендів весільної моди 2019, про які вам потрібно знати

Тренди весільних суконь весна-літо 2019
oscardelarenta.com

Вбрання, що допоможуть створити ідеальний образ нареченої.

Поділитися:

Сезон весіль у розпалі! Це найбільш важлива й хвилююча подія в житті кожної жінки. Для свого особливого дня потрібно все ретельно організувати і знайти ідеальну сукню. Сьогодні ми поговоримо про головні тренди весільної моди 2019-го, які допоможуть створити розкішний весільний лук.

МІНІМАЛІЗМ 

Стриманість, легкість та максимальна природність - головні характерні риси весільної моди 2019-го. У тренді довгі або короткі шовкові сукні без жодних принтів й декору. Якщо все ж прагнете додати весільному луку оригінальності, зверніть увагу на довгу фату з вишивкою. 

oscardelarenta.com

marchesa.com

ВІДМОВА ВІД БІЛОГО

Нареченим, які завжди готові експериментувати, класична біла сукня може здатися банальністю. Саме для вас у нас є чудова альтернатива - вбрання іншого трендового відтінку. Це може бути сукня пудрового кольору, молочний брючний костюм або золотисті топ і спідниця. 

verawang.com

naeemkhan.com

ІЗ РЮШАМИ 

Головне правило нового теплого сезону - чим більше рюш, тим краще! Такий тренд оцінять модниці, що обожнюють пишні силуети. Багатошарові сукні максі можуть бути прикрашені пір’ям або фатином.

viktor-rolf.com

zuhairmurad.com

ФРАНЦУЗЬКЕ МЕРЕЖИВО 

У тренді влітку 2019-го - весільні сукні, силует яких повністю виконаний з мережива. Обирайте моделі, що сидітимуть по фігурі, підкреслюючи ваші принади. Чудовими атрибутами весільного образу стануть мінімалістична фата, зачіска з елементами плетіння й макіяж з акцентом на очі. 

zuhairmurad.com

marchesa.com

ВЕЛИКИЙ БАНТ 

Не просто великий, а навіть гігантський бант на вашому весільному вбранні може стати головним акцентом образу. Такий модний елемент доречний на класичних сукнях міді та максі, маленьких білих сукнях, шовкових блузах, а для тих, кому набридла фата, - навіть на капелюшках!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

viktor-rolf.com

ФАТИНОВА МАНІЯ 

Сукні з пишними спідницями - класика весільного образу нареченої. Однак цьогоріч радимо відмовитися від багатошарових моделей із декількома спідницями й надати перевагу сукням із фатину. Ви почуватиметесь повітряною й легкою. Додасть образу граційності довгий шлейф. 

verawang.com

МОДНА АЛЬТЕРНАТИВА СУКНІ 

Ми впевнені, серед вас знайдуться наречені, що готові проміняти сукню на іншу модну альтернативу. Уявіть себе у витонченій спідниці й білому жакеті з декольте або шовковій блузі з великим бантом й білих брюках! Від такого жіночного луку буде важко відірвати погляд.

oscardelarenta.com

francescamiranda.com
 

Новини по темі