11-річний Чарлі із США зібрав для дітей України, які постраждали від війни, 25 тисяч доларів: подробиці зворушливого вчинку хлопця

Хлопчик із США зібрав 25 тисяч доларів на допомогу українським дітям
Facebook UNICEF Ukraine

Історія, яка зворушує серця: 11-річний Чарлі із США зібрав 25 тисяч доларів для українських дітей.

Поділитися:

11-річний Чарлі із США зібрав 25 тисяч доларів на допомогу дітям з України, які постраждали в результаті війни. Про це повідомляють у ЮНІСЕФ Україна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія 84-річного дідуся, що колихав онуку, тікаючи з-під обстрілів, отримала несподіване продовження (сюжет ТСН)

Ця історія зворушує серця. У ЮНІСЕФ пишуть:

"Коли 11-річний Чарлі з Америки почув про війну в Україні, він захотів допомогти. Хлопчик намалював жовто-блакитне серце. Так він намагався передати свої емоції щодо впливу війни на дітей України. Чарлі за допомогою батьків розмістив своє серце на капелюхах і світшотах водіїв вантажівок, щоб підтримати українських дітей, закупити продукти, одяг і речі першої потреби".

Таким чином Чарлі зміг привернути увагу багатьох людей до проблеми українських дітей, які страждають від війни, розпочатою росією проти України. Дана кампанія зробила можливим благодійний збір коштів, і Чарлі вже зміг зібрати 25 тисяч доларів. Гроші хлопчик переда ЮНІСЕФ у США. Їхнє призначення: для дітей України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річна чемпіонка світу з шашок довела Сергія Притулу до сліз: як українські діти пришвидшують нашу перемогу

У ЮНІСЕФ пишуть:

"Діти допомагають дітям!"

Нагадаємо, днями тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA взяла участь у нагородженні маленьких українських героїв та поділилася щемливою історією 7-річного Єгора. Також дивіться, як кліп 4-річної Кіри з Ічні на пісню "Зупиніть війну" розчулив українців:

Новини по темі