Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA взяла участь у нагородженні маленьких українських героїв та поділилася щемливою історією 7-річного Єгора

Голос країни
DOROFEEVA нагородила маленького українця за мужність та поділилася його щемливою історією
Instagram/nadyadorofeeva

У Міжнародний день молоді Президент України Володимир Зеленський та Перша леді Олена Зеленська разом з українськими артистами взяли участь у церемонії нагородження восьми мужніх дітей України.

Поділитися:

Серед артистів, які брали участь у нагородженні маленьких українських героїв, була у тренерка "Голосу країни" DOROFEEVA. Вона нагородила 7-річного Єгора Шеремета з Чернігівщини, щемливою історією якого поділилася у соцмережах:

"Разом із бабусею Єгор місяць ховався в погребі, змайстрував дерев’яний автомат та охороняв вулицю у своєму селі. І зараз малий не зупиняється! Допомагає піротехнікам ДСНС та повідомляє про вибухонебезпечні предмети на околицях! А ще він мріє допомогти одужати старшому брату, який злякався вибухів і перестав говорити, та відремонтувати будинок, пошкоджений окупантами. Я впевнена, що з такою молоддю у нашої країни велике майбутнє".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA виступила перед українськими військовими

Цю церемонію нагородження маленьких українців провів ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов. Про захід Горбунов написав:

"Сьогодні мав честь бути ведучим немовірного заходу – вручення нагород дітям-героям! Вітав дітей особисто Президент! А артисти-колеги вручали дітям подарунки від себе! Душевно було! По-домашньому!"

Новини по темі