1+1 Україна покаже особливі прем’єри до річниці повномасштабного вторгнення

1+1 Україна покаже особливі прем’єри до річниці повномасштабного вторгнення

ТСН готує спецефір та ексклюзивні прямі включення в Національному марафоні "Єдині новини".

Поділитися:

Традиційно українці проводять усі знакові дні та події новітньої історії нашої держави разом з 1+1. Саме ведучі телеканалу 1+1 Марічка Падалко та Єгор Гордєєв раннім ранком 24 лютого 2022 року першими повідомили глядачам про початок повномасштабного наступу російського агресора на Україну. З того дня рівно рік українці сміливо чинять відчайдушний спротив окупації, а медійники надійно тримають інформаційний фронт. Тож у цей знаковий день 1+1 Україна та ТСН підготували своїм глядачам особливі прем’єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команди 1+1 media, WAW та МКІП закликають плюсувати українську в Міжнародний день рідної мови

ТСН у Національному марафоні "Єдині новини"

Мовлення ТСН у Національному марафоні "Єдині новини" розпочнеться з 23 лютого о 18:00 та триватиме до 6:00 24 лютого

23 лютого о 21:00 у Єдиних новинах ТСН розпочне вечірній спецефір, у якому пригадають думки та розмови в ефірі 1+1 річної давнини. Рівно рік тому країна завмерла в очікуванні того, чи зважиться країна-терористка на повномасштабний наступ. За декілька годин перед першими ударами по території України ефір "Твого вечора" на 1+1 проводили Наталія Мосейчук та Єгор Гордєєв. Про що говорили політики та які прогнози давали експерти — пригадають у спеціальному ефірі.

ТСН

О 19:30 у новинному марафоні покажуть документальний фільм спеціальної кореспондентки ТСН у США Ольги Кошеленко "Розвідка у голові диктатора" про таємниці американський спецслужб, які заздалегідь досконально знали про агресивні плани кремля.

О четвертій ранку 24 лютого ведучі ТСН, як і рік тому, будуть в ефірі разом із українцями та розпочнуть новинний марафон у момент річниці вторгнення.

1+1 Україна

О 7:00 ефірний день на 1+1 Україна традиційно розпочне «Сніданок з 1+1». «Рік сильних» — так команда ранкового шоу назвала цей важливий ефір. Улюблені ведучі пригадають ранок 24 лютого, який закарбувався у пам’яті усіх українців, а також 365 днів втрат та трагедій, які незважаючи ні на що, не змогли нас зламати. У спеціальних сюжетах та розмовах із гостями ми побачимо, як за цей рік стали більш чуйними, сильними, сміливими. Глядачі дізнаються, як склалися долі героїв рубрики "Щоденники війни", побачать спеціальні музичні номери від Марти Адамчук, Влада Дарвіна та Ptashkin та разом з Костянтином Грубичем завітають в гості до бабусі Віри Пилипівни, яка стала відомою, бо пекла паски в зруйнованій печі.

Ефір вестиметься із декілька локацій: основної студії «Сніданку з 1+1» та майданчика на Центральному залізничному вокзалі, який став основною брамою столиці для всіх українців та поважних гостей. Глядачі побачать в ефірі Руслана Сенічкіна, Людмилу Барбір, Єгора Гордєєва та Нелю Шовкопляс.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір

О 19:30 покажуть прем’єру документального фільму "Лютий день очима 1+1", створеного редакцією ТСН. У стрічці творці пригадають, як 1+1 першим став на захист інформаційного фронту, пережив найстрашніший день в історії незалежної України і вистояв. “Лютий день очима 1+1” — це документальні історії про журналістів, ведучих телеканалу 1+1 та топ-менеджерів. Генеральний директор групи 1+1 media Ярослав Пахольчук та Генеральний продюсер телеканалу 1+1 Максим Кривицький пригадають, як за умов ракетних обстрілів стратегічних об’єктів столиці переносили наради у підземний паркінг центрального офісу телеканалу, який слугував і укриттям, і студією.

Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Єгор Гордєєв, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук, Наталія Островська, директор департаменту програмування та контенту 1+1 Андрій Коваль, директорка департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна, шеф-редакторка ТСН Елла Білостоцька, журналістка ТСН Наталя Нагорна, Інна Лебеденко, Олександр Моторний, Олександр Загородний та інші медійники поділяться своїми інсайтами, спогадами, висновками, архівними кадрами та розкажуть, із якими технологічними проблеми довелось стикнутись, як вдалось зберегти стійкість. Над створенням проєкту працює команда заступника директора департаменту з нових форматів Ольги Кашпор, авторка — Ірина Прокоф’єва.

О 20:15 на «1+1 Україна» покажуть прем’єру авторського документального проєкту Дмитра Комарова «Рік». Ведучий був першим журналістом, який на власні очі побачив та зафільмував жахіття щойно звільнених Бучі, Ірпеня та Гостомеля. Він бачив перші емоції людей одразу після деокупації Київщини, Харківщини, Херсонщини.

Документальний проєкт «Рік» від команди «Світу навиворіт» — це авторський погляд Дмитра Комарова на війну з тих ракурсів, які не побачиш в новинах. Унікальні, рідкісні, ексклюзивні коментарі від тих, чиїми руками та розумом твориться наша майбутня перемога. Головні герої проєкту Дмитра — як прості українці, які вже рік щодня героїчно показують свою силу та міць, так і високопоставлені особи — Міністр оборони України Олексій Резников, начальник ГУР МО Кирило Буданов, генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтинант Микола Олещук.

Дмитро Комаров

Дивіться спецефір ТСН у Національному марафоні "Єдині новини", починаючи із 18:00 23 лютого, та особливі прем’єри на 1+1 Україна 24 лютого. Нагадаємо, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Дивіться інструкцію за посиланням.

Новини по темі