Цієї весни ти не один: "1+1 Україна" анонсував весняні прем’єри телевізійних проєктів

Прем'єри весни 2023: 1+1 Україна анонсував прем’єри телевізійних проєктів

Телеканал, який є точкою опори та підтримки для українців, підготував для глядачів прем’єри у новому телесезоні.

Поділитися:

Весняний телевізійний сезон розпочнеться на "1+1 Україна" 27 лютого із прем’єри головного ток-шоу "Говорить вся країна" з ведучим Олексієм Сухановим. У новому проєкті за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал 1+1 оголошує збір історій для ток-шоу «Говорить вся країна»

27 лютого об 11:00 на "1+1 Україна" стартує новий сезон програми про знаменитостей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про відомих зірок. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу — гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесмені, політиків та інших цікавих гостей, які під час повномасштабного вторгнення активно проявили свою громадянську позицію. Проєкт вестиме оновлена пара ведучих — до української співачки та учасниці «Жіночого Кварталу» Віри Кекелії у кадрі доєднається улюбленець глядачів 1+1, шоумен Тімур Мірошниченко. 

Першими героями інтерв’ю стануть: парамедикиня Мар’яна Мамонова, яку за декілька днів до народження дитини звільнили з російського полону, відомий співак та хітмейкер Артем Пивоваров, який поділиться розповіддю про найскладніші концерти в його житті, а також актор Тарас Цимбалюк, який ексклюзивно розповість про нові стосунки з екс-учасницею шоу про кохання. Відома гімнастка Ганна Різатдінова розповість про стосунки з мамою, яка живе у тимчасово окупованому Криму. У ексклюзивному сюжеті Олексій Суханов розповість про те, як його прийняли в родині ведучих 1+1. Олексій прокоментує старт нового токшоу "Говорить вся країна" на каналі "1+1 Україна" та відкриє завісу особистого життя.

Весняні прем'єри на 1+1 Україна

У будні з 7:00 до 11:00 глядачі починатимуть новий день із улюбленим ранковим проєктом "Сніданок з 1+1". Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Юрій Горбунов, Тімур Мірошниченко, Костянтин Грубич та Олена Квітка розкажуть останні новини, поспілкуються із цікавими гостями у студії, обговорять актуальні для країни теми та приготують смачні страви на "Чоловічій кухні". Вихідними глядачів чекатимуть у цей же час біля екрану ведучі "Сніданку Вихідний" Валентина Хамайко та Олександр Попов. 

3 березня на «1+1 Україна» відбудеться прем’єра нового сезону «Світу навиворіт» про Колумбію, який зняли до повномасштабної війни. Минулого року глядачі не встигли побачити нові серії пригод із ведучим Дмитром Комаровим через вторгнення росії. У новому колумбійському сезоні телеведучий знайомитиме глядачів з країною неймовірних багатств та вирушить на пошуки скарбів. Мало хто знає, та саме з Колумбії походять легенди про міфічну «золоту країну» Ельдорадо. І не безпідставно. Дмитро Комаров спробує розгадати таємниці, приховані у густих лісах Колумбії, та у своєму стилі показати цю країну зсередини.

Команда «Світу навиворіт» зберегла свої найкращі традиції. В новому сезоні будуть цікаві пригоди, екстремальні розваги, містичні обряди давніх племен, а також ризиковані репортажі з найбільш небезпечних місць Колумбії. 

Прем'єри весни 2023 на 1+1 Україна

Окрім того, у весняному телесезоні на глядачів чекають нові гумористичні прем’єри у "Вечірньому кварталі", "Лізі Сміху", улюблені серіали та кінохіти, які показуватимуть щонеділі.

Зустрічайте новий сезон із 27 лютого. Телеканал "1+1 Україна" — твоя точка опори та підтримки.

Новини по темі