10 маловідомих фактів про тренера "Голосу країни-6" Потапа

10 маловідомих фактів про тренера "Голосу країни-6" Потапа

Популярний артист, успішний продюсер і шоумен Потап знову став тренером "Голос країни-6"

Поділитися:

Популярний артист, успішний продюсер і шоумен Потап знову став тренером "Голос країни-6". У кріслі наставника вокального шоу "1+1" Олексій опинився вдруге, тож чудово знає, як не проґавити обдарованих.

Яким буде шостий сезон, читайте тут, а просто зараз дізнавайтеся маловідомі факти з життя улюбленця глядачів.

1. Свою першу групу Потап створив, коли йому було 13 років. Група виконувала музику в стилі реп і навіть випустила кілька альбомів.

2. Спочатку відомий дует "Потап і Настя" зовсім не планувався як дует. Потап запросив Настю для того, щоб вона просто заспівала приспів в його пісні. Далекоглядний продюсер відчув перспективу, і разовий виступ переріс у тривалий і успішний проект.

3. Кліп "Имя 505" групи "Время и Стекло", яку продюсує Потап, набрав понад 43 мільйонів переглядів і став найпопулярнішим відео на YouTube в Україні в 2015 році.

4. Потап став першим чоловіком, якого удостоїв обкладинки чоловічий журнал. У дуеті з Настею, звичайно. Але факт залишається фактом.

5. Дебютне відео "Аябо" танцювально-музичного проекту Потапа "Mozgi" за 4 місяці подивилося більше півтора мільйонів чоловік.

6. Одне з численних захоплень Потапа - це малювання коміксів, яких у колекції продюсера вже більше 500. Потап сам придумує до них сценарій і надачає перевагу гумористичним історіям.

7. Потап колекціонує кепки. У колекції продюсера сотні ексклюзивних і оригінальних моделей цього головного убору з усього світу.

8. У 2016 році популярному дуету "Потап і Настя" виповнюється 10 років.

9. Після закінчення другого сезону шоу "Голос.Діті" Потап вирушив у всеукраїнський тур "Потап. Діти" з юними учасниками проекту. Спеціальним гостем стала фіналістка "Голос країни-5" Тетяна Решетняк.

10. Потап з неймовірною швидкістю пише пісні. Його абсолютний рекорд по створенню майбутнього хіта - 7 хвилин! Стільки часу автору знадобилося для написання тексту "Чумачечої весни".

Імена трьох інших тренерів "Голосу країни-6" дізнавайтеся уже зовсім скоро на нашому сайті.

Новини по темі