17-річний син Марічки Падалко Михайло розповів, чому цікавиться дронами, що думає про своє покоління, та як живе у тіні відомих батьків

Син Марічки Падалко Михайло розповів, чому цікавиться дронами

"Я часто відчував себе у тіні", — син Марічки Падалко про популярність батьків та ризики громадської роботи.

Поділитися:

17-річний Михайло Соболєв, син телеведучої ТСН та 1+1 Марафон Марічки Падалко після школи поспішає на різні громадські ініціативи: розбирає завали після прильотів ворожих ракет чи шахедів, бореться з деколонізацією міського простору, долучається до захисту парків і скверів, які хочуть незаконно забудувати, збирає дрони і передає їх захисникам на фронт, а у вихідні виходить на акції підтримки полонених з «Азову». В інтерв’ю для Radio M хлопця запитали про правила життя, на що Михайло відповів:

«Моє правило життя - сприймати всі виклики, які дає доля, як обов'язок, з яким ти маєш впоратися».

Хлопця запитали про ризики громадської роботи, на що він сказав:

«Завжди коли ти щось робиш та змінюєш, є ризик, що нічого не вийде, що, навпаки, стане гірше, але, мені здається, до цього потрібно ставитись нормально і це не має стати перепоною для твоєї діяльності».

Син Марічки Падалко

Фото: соцмережі

Він також зауважив, що старше покоління не завжди розуміло їх боротьбу проти радянських пам'ятників. Михайло також активно займався акцією «Гроші на ЗСУ», де активісти збиралися під Київською міською державною адміністрацією, щоб спрямувати кошти на підтримку армії. 

«Перша наша акція була у вересні, а остання перед паузою - в кінці березня, за цей період ми провели приблизно 25-26 акцій», - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко і Наталя Островська закликали українців подбати про здоров’я і перевірити свої родимки в рамках всесвітнього місяця обізнаності про меланому

Ведуча запитала, як жити у світлі софітів під уважним поглядом громадськості, якщо твої батьки – Марічка Падалко і Єгор Соболєв, на що хлопець сказав:

«Я часто відчував себе у тіні своїх батьків, тому що вони дійсно багато чого досягли. На їхньому фоні мене не так ще добре знають. Про це я мав дискусії з татом і мамою. Це нормально. Твій батько робить щось хороше, і за це він має якийсь соціальний капітал і довіру. Тому коли людина бачить мене, розуміє моє виховання і довіра від батька переростає і до мене. У мене є переживання, що начебто я чогось досяг, тому що вони – мої батьки. Я батьків не приховую, не заперечую, але й часто не згадую».

Марічка Падалко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Поки я не проти, що він вирішив зайнятися збиранням дронів вдома”, – Марічка Падалко про активізм сина, доньок та підтримку чоловіка-військового (ексклюзив)

Михайло каже, що батьки зіграли важливу роль саме у підтримці. Коли йому важко, він завжди може розраховувати на підтримку тата і мами. А на питання, як він ставиться до своїх однолітків, до свого покоління, Михайло відповів:

«Частиною свого покоління я стовідсотково пишаюсь, це мега люди, з якими приємно бути пліч-о-пліч. Але, на жаль, не всі у нас такі свідомі. Це нормально, так завжди буде, що активних менше. Якщо судити про моє оточення, мою бульбашку, то, звісно, так. А ширше – мені складно сказати, думаю, час покаже, чи наше покоління гідно прийме виклики долі і проявить себе як покоління, яке змогло». 

Дивіться повне інтерв'ю Михайла Соболєва за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Не так я собі уявляла підготовку до НМТ старшої дитини. Але живемо в інші часи”: 17-річний син Марічки Падалко зібрав свій перший FPV-дрон

Новини по темі