21-річна дівчина Ді Капріо з’явилась на червоній доріжці в сукні нареченої (фото)

Молода дівчина Ді Капріо заінтригувала весільною сукнею (ФОТО)
GettyImages

Красуня-модель натякнула Лео, що весільний образ їй дуже личить.

Поділитися:

Особисте життя голлівудського актора Леонардо Ді Капріо майже ніколи не було таємницею для громадськості. У різний час він відверто розповідав про стосунки з Геленою Крістенсен, Жізель Бюндхен, Бар Рафаелі та Тоні Гаррн. Цікаво, що всі його колишні дівчата — моделі. Лише одного разу Лео був помічений у стосунках з акторкою Блейк Лайвлі. Проте їхній романтичний союз протримався недовго.

Останньою обраницею 44-річного Ді Капріо стала аргентинська модель Каміла Морроне. Вони перебувають у стосунках понад два роки і не приховують своїх почуттів на публіці. Недивно, що 21-річна брюнетка вирушила разом з коханим на цьогорічний Каннський кінофестиваль. І хоча Каміла та Лео потішили шанувальників спільними фото біля готелю, на червону доріжку вони вийшли окремо.

Ді Капріо з’явився з колегами по фільму Одного разу в Голлівуді — Бредом Піттом та Марго Роббі. А ось Морроне сяяла перед десятками фотокамер сама. Для урочистої події дівчина обрала розкішну сукню блідо-рожевого кольору з довгим шлейфом та пір’ям. У такому образі Каміла нагадала наречену.

@camilamorrone

Можливо красуня-модель справді змогла підкорити серце Леонардо, а можливо лише натякнула коханому, що не проти приміряти обручку. Поки що із прикрас на Камілі Морроне було лише діамантове кольє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дівчина Леонардо Ді Капріо зізналася, чому з ним розійшлася

@camilamorrone

Нагадаємо, що чутки про весілля Ді Капріо часто з'являються в мережі. Дізнайтеся більше подробиць із відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річна дівчина Леонардо Ді Капріо похизувалася звабливою фігурою у фотосесії

Новини по темі