"215 дітей убито. Скільки буде ще?", — футболісти "Шахтаря" вийшли на матч у футболках на згадку про вбитих росією українських дітей

Шахтар вийшов на благодійний матч у футболках на згадку про 215 убитих росією українських дітей
Facebook/fcshakhtar

Футболісти "Шахтаря" вийшли на матч у футболках на згадку про убитих українських дітей внаслідок повномасштабного вторгнення росії.

Поділитися:

Футболісти донецького "Шахтаря" вийшли на благодійний матч проти турецького "Антальяспорту" у футболках на згадку про 215 убитих українських дітей внаслідок повномасштабного вторгнення росії. 

ШахтарФото: Facebook/fcshakhtar

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Кріштіану Роналду втратив новонародженого сина: з двійні вижила тільки дівчинка

Гравці донецького клубу вийшли на поле стадіону "Анталья Арена" в особливих футболках. Підопічні Роберто Де Дзербі вшанували пам'ять 215 дітей, які були вбиті за час повномасштабної війни, розв'язаної росією проти України.

ШахтарФото: Facebook/fcshakhtar

На принті на футболках рука Валерії Глодан із бейджиком з пологового будинку про народження її доньки Кіри в січні цього року. Валерія, тримісячна Кіра та її бабуся були вбиті російською ракетою у своїй квартирі в Одесі в суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біль всього світу: в Чехії перед будівлею театру виклали слово "ДЕТИ", як у Маріуполі, де росіяни скинули бомби попри надпис

Пізніше стало відомо про ще одну трагедію в Одесі. Від ракетного удару 23 квітня загинула родина – Міла та Богдан. Дівчина була вагітна. 

Станом на ранок 25 квітня 2022 року більше ніж 606 дітей постраждали в Україні внаслідок збройної агресії російської федерації. За офіційними даними 215 дітей загинуло та понад 391 поранено. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Раніше футболісти "Шахтаря" вже неодноразово влаштовували подібні акції. Наприклад, гравці "Шахтеря" вийшли на матч з "Фенербахче" у футболках з портретом 4-річної дівчинки Аліси, яка перебуває у бомбосховищі "Азовсталі".

ШахтарФото: Facebook/fcshakhtar

Новини по темі