Кріштіану Роналду втратив новонародженого сина: з двійні вижила тільки дівчинка

Кріштіану Роналду втратив новонародженого сина: з двійні вижила тільки дівчинка
соцмережі

Про сімейне горе в родині повідомив підписникам сам футболіст у соцмережі.

Поділитися:

Кріштіану Роналду, португальський футболіст, нападник англійського клубу Манчестер Юнайтед, є одним із найтитулованіших сучасних гравців. У футболіста велика сім'я: Кріштіану зі своєю обраницею Джорджиною виховує чотирьох дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я вийшла на сцену і змогла викричати...», – Катерина Кухар в сюжеті для «Сніданку 1+1» розповіла, як проживала біль від втрати дитини

Наприкінці жовтня щаслива пара повідомила, що перебуває в очікуванні близнюків.

У понеділок, 18 квітня, стало відомо, що під час пологів хлопчик помер, вижила тільки дівчинка. Кріштіану Роналду повідомив про смерть новонародженого сина на своїй сторінці у Instagram.

"З глибоким сумом ми повідомляємо про те, що наш малюк помер. Тільки народження нашої дівчинки дає нам сили пережити цей момент завдяки долі надії та радості. Ми хотіли б подякувати лікарям та медсестрам за надану допомогу та підтримку. Ми спустошені та просимо про конфіденційність у це дуже важкий час. Наш хлопчик, ти наш ангел. Ми будемо любити тебе вічно".

Пара Кріштіану і Джорджина виховують хлопчика Кріштіану-молодший (народився в 2010 році від невідомої матері, Єву і Матео (народилися в 2017 році від сурогатної матері) і Алану Мартіну, яку в 2017 році народила Джорджина.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду підтримав Україну в боротьбі проти російської агресії, а футбольний клуб Манчестер Юнайтед розірвав контракт з російською компанією-спонсором.

Новини по темі