3 знаки зодіаку, долю яких змінить місячне затемнення 5 травня

Як місячне затемнення 5 травня вплине на 3 знаки зодіаку — 1+1
Freepik

Астрологиня розповіла, як місячне затемнення 5 травня вплине на долю трьох знаків зодіаку.

Поділитися:

У п'ятницю, 5 травня, відбудеться місячне затемнення у Скорпіоні о 20:23 за київським часом. Гороскоп на травень 2023 від астрологині Анжели Перл пророкує глобальні зміни для трьох знаків зодіаку внаслідок місячного затемнення, який перебуває під керуванням войовничих планет — Плутона та Марса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає фінансовий успіх в травні 2023

Лев (23.07 – 21.08)

Місячне затемнення 5 травня перебуватиме в 4 будинку гороскопа. Леви зможуть завершити свої справи. Висвітляться питання проживання, взаємин з родичами. Можливо, ви нарешті зважитеся на переїзд або отримаєте вигідну пропозицію щодо зміни місця проживання. Настане кульмінація у чомусь. Висока ймовірність, що ви отримаєте плоди ваших зусиль раніше. Можливе підвищення, зміна статусу.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

У Скорпіонів місячне затемнення пройде у 1 будинку гороскопа. В цей період стануться події, які здатні змінити ваше життя на краще. Це останнє затемнення у знаку в цьому циклі. Особливо вплив цього явища відчують представники знаку з 10 по 18 градус Скорпіона або народжені з 3 по 11 листопада. Вас чекають подорожі, знайомства, нові фінансові надходження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яким у травні пощастить у коханні

Стрілець (23.11 – 21.12)

Місячне затемнення опиниться в 12 будинку гороскопа, який відповідає за самопізнання, самотність та аскетизм. Нарешті Стрільці зможуть поставити крапку в проблемах з кар'єрою. Прийде розуміння, чому потрібно звільниться або змінити рід діяльності. Варто провести час на самоті, щоб зрозуміти, від чого слід позбутися в житті. 

Дивіться також місячний календар вдалих днів на травень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа:

Новини по темі