3 знаки зодіаку, яким варто бути обережними в червні

Три знаки Зодіаку, яким необхідно бути обережними у червні — Астрологія — 1+1
freepik.com

Яким знакам зодіаку варто бути обережними у червні 2023 року?

Поділитися:

 Анжели Перл поділилася астрологічним прогнозом на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Кому варто бути пильними та обережними цього місяця?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на червень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Діва

12 червня Плутон повертається у 5 будинок гороскопа, що відповідає за кохання, проблеми та роботу, а 17 червня Сатурн зупиняється у 7 будинку гороскопа, що позначиться на стосунках і комунікаціях. Це може спричинити паузу у стосунках і навіть розставання. 

Скорпіон

4 червня Повний місяць пройде у вашому 2 домі прибутку, доходів та самоцінності. Він принесе ясність у грошових питаннях, а також дуже рекомендується звернути увагу на здоров'я та ваш режим харчування. Також 12 червня Меркурій входить у 8 дім, який відповідає за фінансові питання та ваші страхи. Цього місяця вам все ж н уникнути вирішення проблем.

Водолій

30 червня ретроградний Нептун у вашому 2 будинку грошей поверне фінансові питання, які тяглись ще з минулого і дана ситуація триватиме до кінця року. Також Сатурн з 17 червня ретроградно рухається у вашому секторі грошей. Можливі зміни у джерелі доходу та перегляд вашої фінансової ситуації.

Де розмістити дзеркало в домі за фен-шуй, дивіться поради експерта:

Новини по темі