3 знаки зодіаку, яким пророкують вагітність в травні 2023

Які знаки зодіаку чекає вагітність у травні 2023 року — 1+1
Freepik

Гороскоп на травень 2023 від астрологині пророкує поповнення в родині кільком знакам зодіаку.

Поділитися:

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях. Кому пророкують вагітність?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яких чекає фінансовий успіх в травні 2023

Овен (21 березня — 20 квітня)

Гороскоп на травень 2023 для Овнів передбачає чимало змін в особистому житті. У вас розшириться картина світу, з'явиться багато життєвої енергії. Після 22 травня, коли Марс увійде у ваш 5-й будинок кохання, прогнозується зміцнення стосунків, хтось зустріне кохання. Деякі представники знаку зможуть завагітніти.

Рак (22 червня — 22 липня)

Травень 2023 для Раків принесе зміни в стосунках. У когось завершаться відносини або перейдуть на новий рівень, а у когось розкриється любовний трикутник. Деякі представники знаку намагатимуться завагітніти, і зачаття пройде успішно. Також можливе поповнення в родині особисто у Раків або в когось з родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 знаки зодіаку, яким у травні пощастить у коханні

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Для Скорпіонів найважливішою темою травня 2023 стануть стосунки. Ви захочете чогось досягти і у вас не буде страху, тому взаємини складатимуться вдало. Хтось знайде кохання, одружиться, а хтось завагітніє. Особливо на тему кохання та попонення в родині вплине Юпітер, планета щастя, радості, достатку, шлюбу та народження дітей, яка 17 травня увійде до вашого 7 будинку гороскопа.

Дивіться, як доглядати за немовлям в перші дні життя:

Новини по темі