39-річна Ольга Куриленко у відвертому купальнику хизується стрункістю

Струнка Ольга Куриленко хизується бездоганними формами в новому купальнику | Зіркове життя | 1+1
Фото: @vanmalder

Гаряча штучка!

Поділитися:

Хто може потішити шанувальників довгими стрункими ногами – то це голлівудська українка Ольга Куриленко. Літо тільки закінчилося, а зірка вже ностальгує за спекою. І, схоже, це лише на користь її прихильникам, адже у фотоархіві моделі ще багато світлин у купальнику, які вона охоче публікує на своїй сторінці в Instagram.

Зірковий вибір дівчини Бонда цього разу – цільний купальник бордово-білого кольору, який вдало підкреслює її плаский живіт. А від сміливого декольте не відвести погляду! Завершили образ стильні окуляри та чалма – трендовий аксесуар і musthave кожної модниці.

Фото: @olgakurylenkoofficial

Cумую за відпусткою, – підписала світлину Ольга.

Перший купальник став не єдиною цільною моделлю, у якій Куриленко позувала в спекотному сезоні 2019. Ольга також приміряла спокусливий бронзовий swimsuit на тонких бретелях, який доповнила модними окулярами з монолінзою.

Фото: @vanmalder

Модель не втрималася й від гарячого анімалізму – супертренду останніх декількох сезонів.

Фото: @vanmalder

Варто визнати, модельна кар’єра має свої переваги – фігура Ольги бездоганна в будь-якому пляжному образі. Принагідно пропонуємо пригадати й інші літні світлини Куриленко.

До речі, 12 вересня в український прокат виходить нова кінострічка за участі Ольги Куриленко – «Кімната бажань». Не пропусти прем'єру за участі улюбленої акторки. 

Більше про зіркову історію моделі дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Ольгу Куриленко:

1. 15-річна Ольга Куриленко з поглядом кішки: Зірка поділилася дівочим фото

2. Ольга Куриленко в купальнику показала спокусливу фігуру

3. Оголена Ольга Куриленко поділилася звабливим фото

Новини по темі