40-річна Євгенія Власова зачарувала красою без макіяжу (фото)

40-річна Євгенія Власова без макіяжу похизувалася стрункою фігурою (фото)
Фото: JetSetter, Олександр Пилюгін

Та й стрункій фігурі зірки можна позаздрити.

Поділитися:

Українська співачка Євгенія Власова поділилися у своєму Instagram новими фото, на яких зображена без макіяжу. До того ж зірка позує в приталеному спортивному костюмі, що підкреслив її струнку фігуру. Варто визнати, що у свої 40 років, ще й після онкологічної хвороби, Євгенія чарує красою та молодістю.

«Друзі! Всі ви знаєте про мої непрості періоди в житті. Ці періоди є в житті кожного з нас, у кожного свій рай і пекло... Але життя варте того, щоб жити її, не зважаючи ні на що. Рік, мені нічого не можна було робити, дуже багато, щодо активного спорту, занять вокалом... О Боже... Загалом багато чого мені довелося прийняти, зрозуміти, обробити...» — поділилася артистка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evgeniya Vlasova (@eygeniavlasova) on

Судячи зі світлин, Євгенія повертається до активного життя. Прихильники Власової засипали її компліментами: «Дуже гарна», «Ви мене надихаєте», «Космічна діва», «Все гарніша та гарніша».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча без макіяжу розповіла, як доглядає за шкірою

В інтерв’ю Світському життю співачка розповіла, що тонус обличчя підтримує за допомогою фейсбілдінгу. Вона ніколи не робила пластику, хоча колишній чоловік говорив неприємні речі про її груди. «Колись я наколола собі губи гіалуроновою кислотою, яка потім розсмокталася. Думала, ось тепер буду насолоджуватися – користуватися блисками для губ без контурних олівців... Але це було негарно», — розповіла артистка.

Вправи для обличчя від Євгенії Власової дивіться у відео:

Новини по темі