5 фільмів, які можна переглянути з дітьми на канікулах

Фільми для дітей та дорослих
Фото: Постер до фільму "Пригоди Паддінгтона-2"

Кінострічки, що будуть до вподоби і дорослим, і дітям.

Поділитися:

Переглядаючи улюблений дитячий фільм, наче знову поринаєш у дитинство. З нагоди зимових свят ми відібрали для вас 5 особливих кінострічок, які будуть до вподоби навіть дорослим і зроблять ваш відпочинок затишним та веселим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів від героїв улюблених мультфільмів

КРІСТОФЕР РОБІН 

Маленький хлопчик із «Вінні-Пуху» Крістофер Робін подорослішав і перестав мріяти. Однак Вінні та його друзі так легко не здаються! Звірі намагатимуться повернути до життя свого найліпшого друга. 

ПАТРІК

Молода дівчина Сара Френсіс має зовсім неідеальне життя. Її кар'єра не складається, хлопець її покинув, а батьки не підтримують. До того ж бабуся залишила Френсіс капризного мопса Патріка. Собака не дає дівчині спокою, однак вона навіть не здогадується, як згодом Патрік змінить її життя. 

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ПЕС

Місцевий детектив змушений працювати із балакучим собакою Максом, який обожнює реп. Хлопці вирушають на спецзавдання до Лас-Вегасу, де на виставці собак таємно продають рідкісних тварин. 

КРОЛИК ПЕТРИК

Заклятий ворог кроликів містер МакҐрегор вперто не хоче ділитися врожаєм з лісовими мешканцями і мріє про пироги з кролятиною. Пухнасті вирішують дати відсіч злому фермерові і планують розпочати безжальну війну.

ПРИГОДИ ПАДДІНГТОНА-2

У новій частині на вас чекає продовження неймовірної історії ведмедика Паддінгтона у Лондоні. Український гуморист Володимир Зеленський озвучив головного героя у першій частині фільму і зробив це вдруге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, які можна подивитися на канікулах

 

poll_content_288

 

Новини по темі