5 фільмів про дружбу, які має переглянути кожна дитина

5 фільмів про дружбу для дітей
Фото: Кадр із фільму «Белль і Себастьян», Radar Films

Ці фільми формуватимуть правильні цінності у дитини.

Поділитися:

Кожна дитина пізнає світ різними способами: за допомогою батьків, слухаючи казки, маючи цікаві хобі, а також переглядаючи фільми чи мультфільми.

Ми підібрали п'ять хороших фільмів про дружбу. Вони допоможуть вашій дитині зрозуміти, чому справжню дружбу так цінують і хто це такий - вірний друг.

«Двоє: я і моя тінь»

Весела комедія про двох дівчаток-близнят, які випадково зустріли одна одну і помінялися місцями, щоб вирішити всі свої проблеми.

«Дівчинка та лисеня»

Дивовижна історія дружби маленької дівчинки і лисеня, якого вона випадково зустріла на прогулянці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, які можна подивитися на канікулах

«Міст у Терабітію»

Щира і світла історія про Джесса і Леслі, які є непопулярними хлопцями в своїй школі. Але проблеми з однолітками їх мало цікавлять, адже вони створили свій власний світ - з монстрами і чарівниками, тролями та Темним Володарем. Це історія про віру в себе та міцну дружбу.

«Белль і Себастьян»

У французькому селі перед приходом німців з'являється собака Белль. Всі жителі, крім хлопчика Себастьяна, побачили в ній небезпеку. Але сталося так, що хлопчик полюбив Белль. Фільм присвячений дружбі і спільним пригодам тварини та дитини.

«Павутиння Шарлотти»

Це сімейна казка про дорослий вчинок маленької дівчинки. Добра історія, яка навчає нести відповідальність за власні рішення та боротися з труднощами.

Дивіться ці фільми разом із дітьми і ви отримаєте задоволення. Гарного перегляду!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися перші кадри з фільму про принца Гаррі та Меган Маркл

Новини по темі