5 серіалів, які повинна подивитися кожна жінка

Найкращі жіночі серіали
Фото: Постер до серіалу «Велика маленька брехня».

Окрім «Секс і місто» та «Відчайдушні домогосподарки».

Поділитися:

Інколи ввечері кортить розслабитись, переглянувши щось цікаве. Для любительок зворушливих історій ми підготували добірку із 5-ти серіалів, які стануть прикрасою вашого жіночого вечора. Ці стрічки змусять вас співпереживати, дивуватися й усміхатися, тож заваріть ароматний чай і приємного перегляду!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих серіалів 2018 року

ВЕЛИКА МАЛЕНЬКА БРЕХНЯ, 2017

1 сезон

У школі відбувається благодійний бал, на якому стається вбивство. Сюжет стрічки розгортається навколо п’яти сімей та історій жінок, чиї діти навчаються в одній школі. І усі вони певним чином мають стосунок до злочину. Головні ролі у серіалі виконують відомі голлівудські акторки Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі та Зої Кравітц. Вихід 2-го сезону серіалу запланований на 2019-ий рік. 

РОЗЛУЧЕННЯ, 2016 

2 сезони

Після серіалу «Секс і місто» Сара Джесіка Паркер рідко з’являлась на великих екранах. У новому серіалі «Розлучення» зірка приміряла роль американки Френсіс, яка розлучається з чоловіком і виховує двох підлітків. Комедійно-драматичний серіал розкриває усю правду про розлучення і показує, як впоратись із проблемами у такій життєвій ситуації. 

ПІДСТУПНІ ПОКОЇВКИ, 2013

4 сезони

У центрі сюжету - чотири амбітні латиноамериканські покоївки, що працюють в будинках багатих і знаменитих мешканців Беверлі-Хіллз. Їхня подруга і колега недавно була вбита в одному з будинків. Яскравий акторський склад перенесе вас у світ інтриг, секретів й драми. 

ПОМАРАНЧЕВИЙ - ХІТ СЕЗОНУ, 2013

6 сезонів 

Серіал відображає життя у жіночій в’язниці. Головна героїня Пайпер Чапман сідає за грати на 15 місяців. Там вона знайомиться із жінками зі складною долею і вчиться жити заново. Серіал знятий за мотивами автобіографічної книги американки Пайпер Керман. Стрічка отримала 3 нагороди «Еммі». 

МІЛДРЕД ПІРС, 2011 

1 сезон

П’ятисерійний міні-серіал «Мілдред Пірс» із усіми улюбленою Кейт Уінслет у головній ролі описує історію домогосподарки, яку покинув чоловік. Однак жінка не засмучується і намагається навести лад у своєму житті заради власних дітей. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніші пари з відомих турецьких серіалів

Новини по темі