5 найкращих фільмів із Меріл Стріп

Найкращі фільми з Меріл Стріп
Фото: Кадр з фільму "Диявол носить Prada"

Захоплюючі кінострічки за участі легендарної акторки.

Поділитися:

Меріл Стріп - одна з найвідоміших американських акторок, яку заслужено називають найкращою кіноактрисою сучасності. На її рахунку десятки головних ролей у неймовірних стрічках, три «Оскари» та любов глядачів у всьому світі.

Сьогодні, 22 червня, акторка святкує свій 70-й день народження. До твоєї уваги 5 фільмів за участі Меріл Стріп, що захоплюють увагу з перших хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

Секретне досьє, 2017

Політична драма культового режисера Стівена Спілберга заснована на реальних подіях і розказує про розсекречені документи Пентагону і про реальну роль Америки у В’єтнамській війні. Оскароносним акторам Меріл Стріп й Тому Генксу дісталися ролі співробітників газети Washington Post.

Прості труднощі, 2009

Це романтична історія жінки (героїні Меріл Стріп), яка знову закохується у свого чоловіка. Через 10 років після розлучення вона відновлює стосунки зі своїм екс-чоловіком, у якого тепер є молода дружина Агнесса. 

Джулі і Джулія, 2009

Кінострічка розповідає про секретарку Джулі Пауелл. Жінка протягом року намагається приготувати 524 страви за рецептами, які описані в книзі Джулії Чайлд «Як оволодіти мистецтвом французької кухні».

Мама міа!, 2008

Меріл Стріп виконала роль Донни - матері 20-річної Софі, що збирається вийти заміж. Донна виховувала доньку самостійно. Дівчина не знає, хто її батько і, знайшовши щоденник із особистими записами мами, вирішує написати листи її екс-коханцям. 

Диявол носить Prada, 2006 

Меріл Стріп втілилась у роль сильної й амбітної жінки-боса Міранди Прістлі, що наймає на роботу мрійницю Андреа. Дівчина хоче стати журналісткою і готова виконувати усі забаганки суворої керівниці одного з найвпливовіших модних журналів Нью-Йорку. Проте зовсім скоро Андреа зрозуміє, що починає забувати про своє особисте життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів для перегляду всією родиною


 

Новини по темі