5 головних кінопрем’єр березня, які ви не повинні пропустити

Головні кінопрем'єри березня
Фото: Кадр з фільму "Повернення Бена"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Перший місяць весни безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр березня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названо найкращий фільм року за версією «Оскара-2019»
 
КАПІТАН МАРВЕЛ, 7 березня

Пілот Керол Денверс зіштовхується із расою інопланетян. Тепер у неї є суперздібності, завдяки яким вона стає однією з наймогутніших супергероїнь в історії планети. 

ПОВЕРНЕННЯ БЕНА, 7 березня 

Напередодні Різдвяних свят головний герой Бен Барнс тікає із реабілітаційного центру. Хлопець повертається додому до матері, роль якої виконала відома голлівудська акторка Джулія Робертс. Спершу мама із радістю зустріла сина, але дуже скоро зрозуміла, що він не змінився. Тепер у неї є лише 24 години, щоб вберегти свою дитину від небезпеки. 

ЧАС ВІДПЛАТИ, 21 березня 

Бойовик із Ніколь Кідман у головній ролі розповідає про поліцейського детектива. Вона намагається заключити мир із людьми зі свого далекого минулого. Колись вони разом виконували таємне завдання. 

ДАМБО, 28 березня

Улюблений мультик повертається на кіноекрани! Головний герой стрічки - сором’язливе, але неймовірно талановите, слоненя Дамбо з великими вухами. Його друг мишеня допомагає Дамбо стати зіркою свого мандрівного цирку. 

ЗА П’ЯТЬ КРОКІВ ДО КОХАННЯ, 28 березня 

Стеллі та Віллу не можна наближатися один до одного ближче, ніж на метр. Річ у тому, що дівчина хворіє небезпечною хворобою і може заразити смертельними бактеріями свого обранця. Цим двох не знайомий навіть дотик коханої людини. Однак справжнє кохання не знає обмежень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють тизер біографічного фільму про Лесю Українку

Новини по темі