5 головних кінопрем’єр травня, які ви не повинні пропустити

Головні кінопрем'єри квітня 2019. ТОП-5 фільмів, які варто подивитися
Фото: Кадр з фільму "Шахрайки"

Чуттєва мелодрама, комедія до сліз та неймовірні мультісторії.

Поділитися:

Останній місяць весни безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти кінопрем'єр травня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

За п’ять кроків до кохання, 1 травня 

Ці двоє потрапили у складні життєві обставини. Вони не мають можливості торкнутися один одного і повинні спілкуватися на відстані не менше метра. Але справжнє кохання не знає меж, чи не так?  

Шахрайки, 9 травня

Яскраві й харизматичні шахрайки, ролі яких виконали популярні американські акторки Енн Гетевей та Ребел Вілсон, готові піймати вдачу за хвіст. Одна з них - вишукана й холоднокровна леді, яка завжди знає, як закінчити справу з вигодою для себе. Інша - проста та вправна у кишенькових крадіжках дівчина. Хто стане їхньою новою жертвою?

Джон Уік-3, 16 травня

Улюбленець жінок Кіану Рівз з’явиться у новому супербойовику, у якому виконає роль кілера Джона Уіка. На Джона полює армія розлючених професійних вбивць. Він переховується, а за його голову назначено ціну в 14 мільйонів доларів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 затишних фільмів для дощового вечора

Аладдін, 23 травня

Легендарна історія Disney про молодого бідняка на ім’я Аладдін повертається на екрани! Хлопець мріє стати принцом, аби підкорити серце красуні, доньки султана Жасмін. Одного разу він знайде таємничу лампу в печері чудес, яка змінить усе його життя. 

Секрети домашніх тварин-2, 30 травня 

У другій частині про кумедних домашніх улюбленців ви побачите ще більше приголомшливих пригод. Хутчіш вирушайте усією родиною на улюблений мультфільм і дізнавайтеся, що приховують пухнастики, коли нас немає поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, що мотивують повірити в себе

Новини по темі