5 фільмів, що мотивують повірити в себе

Фільми, що мотивують повірити в себе
Фото: Кадр з фільму «Париж зачекає»

Ці кінострічки надихають стати кращою версією себе.

Поділитися:

Інколи чиясь історія стає для нас прикладом і мотивує рухатись до нових висот. Життєві перипетії цих героїв змусять вас подивитися на життя під іншим кутом, сприймати проблеми простіше і дивитися з позитивом у майбутнє. До вашої уваги ТОП-5 фільмів, що спонукають відпустити ситуацію і просто насолоджуватися життям. 

Хіба це не романтично?, 2019

У романтичній комедії йдеться про молоду дівчину, яка вже давно розчарувалася у стосунках і не будує своє особисте життя. Одного дня вона опиниться у світі власних мрій - в любовному трикутнику разом із найкращим другом й місцевим красунчиком. 

Фото: Кадр з фільму «Хіба це не романтично?»

Париж зачекає, 2017 

Головна героїня - жінка середніх літ Анна. Її чоловік - успішний кінопродюсер. Він страшенно зайнятий і часто не буває вдома, і Анна почувається самотньою. Коли чоловік їде у ще одне відрядження, жінка вирушає у подорож на автівці із Канн в Париж. Її супроводжує партнер чоловіка, який виявився ще тим мачо. Протягом двох днів з ним Анна зрозуміє, що життя насправді прекрасне. 

Фото: Кадр з фільму «Париж зачекає»

Їсти, молитися, кохати, 2014 

Героїня Джулії Робертс у стрічці «Їсти молотися кохати» переживає розлучення з чоловіком і втрачає всі заощаждення. Щоб знову стати щасливою і знайти сенс життя, вона вирушає у подорож, яка змінює все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних кінопрем’єр квітня, які ви не повинні пропустити

Фото: Кадр з фільму «Їсти, молитися, кохати»

Хороший рік, 2006

Менеджер Лондонської фондової біржі, розумний щасливчик Макс отримує у спадок виноробню у Провансі. Приїхавши у Францію, він розуміє, що там є й інші люди, які претендують на його спадок. Події, що траплятимуться далі із головним героєм, змусять його по-новому поглянути на життя. 

Фото: Кадр з фільму «Хороший рік»

Під сонцем Тоскани, 2003

Відома письменниця Френсіс проживає у Сан-Франциско. Жінка поринає у депресію після розлучення з чоловіком і невдач на роботі. Френсіс отримує доленосний подарунок від подруги - путівку в Італію. Гуляючи сонячними вулицями, Френсіс помічає оголошення про продаж старого маєтку в Тоскані. Неочікувано для самої себе жінка вирішує купити будинок і оселитися там. 

Фото: Кадр з фільму «Під сонцем Тоскани»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найочікуваніших серіалів 2019 року

Новини по темі