5 затишних фільмів для дощового вечора

Фільми для дощового дня
Фото: Кадр з фільму «Як все заплутано»

Влаштуйте для себе по-справжньому теплий відпочинок!

Поділитися:

Коли за вікном дощ і не хочеться нікуди виходити, найкращий варіант - залишитися вдома за переглядом цікавого фільму. До вашої уваги ТОП-5 затишних кінострічок, що одразу покращують настрій. Запасайтеся попкорном і приємного перегляду!

ШОКОЛАД, 2000

Молода жінка Вів’єн відкриває незвичайний шоколадний магазин у маленькому французькому містечку. Її смаколики настільки неймовірні, що, спробувавши їх один раз, вже неможливо відмовитись. У Вів’єн є особливий талант - вгадувати бажання людей. Однак коли у місто приїде Ру, вона нарешті зможе зрозуміти свої справжні бажання. 

Фото: Кадр з фільму «Шоколад»

МОЇ ЧОРНИЧНІ НОЧІ, 2007

Елізабет пережила чимало розчарувань, які боляче розбивали її серце. Тепер вона намагається вилікувати рани і знайти своє справжнє щастя. Знайомства з цікавими людьми приведуть її у світ нових пригод та вражень. 

Фото: Кадр з фільму «Мої чорничні ночі»

ЛЕГКА ПОВЕДІНКА, 2008

Молодий англійський джентльмен Джон Вітекер пристрасно закохується в гарячу американку Лариту. Пара швидко одружується, і Ларита навіть не підозрює, які випробовування чекають на неї далі. Дівчина приїжджає у маєток чоловіка і мусить боротися зі своєю свекрухою, яка не може змиритися з легкою поведінкою своєї невістки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних кінопрем’єр квітня, які ви не повинні пропустити

Фото: Кадр з фільму «Легка поведінка»

ЯК ВСЕ ЗАПЛУТАНО, 2009

Джейн - мама трьох дорослих дітей, директор ресторану. Ще 10 років тому вона розлучилася з чоловіком, але вже навчилася ставитись до нього по-дружньому. У її екс-чоловіка, адвоката Джейка тепер є молода дружина Агнесса. Однак звичне життя героїв перевертається догори дригом, коли на сімейній вечері Джейн і Джейк опиняються в одному ліжку! Тепер Джейн - коханка колишнього чоловіка і її розривають сумніви, адже Агнесса намагається завагітніти від коханого. 

Фото: Кадр з фільму «Як все заплутано»

ОПІВНОЧІ В ПАРИЖІ, 2011

Ця мелодрама-фантазія розповідає про безнадійного романтика Гіла, який приїхав зі своєю дівчиною на канікули до Парижу. З ним трапляється надзвичайна історія - Гіл опиняється в минулому і знайомиться зі своїми кумирами: Хемінгуеєм, Пікассо, Герструдою Стайн, подружжям Фіджеральдів. Чоловік розуміє, що хоче залишитись у цьому часі назавжди. 

Фото: Кадр з фільму «Опівночі в Парижі»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 кінострічок про сильних жінок

Новини по темі