5 головних трендів весни 2024: від елегантності preppy до бунтарства 90-х

Мода 2024: 5 трендів весни, які мають бути у вашому гардеробі
GettyImages

Модні тренди весни 2024, які мають бути у вашому гардеробі.

Поділитися:

Весняна мода 2024 року обіцяє бути захопливою, адже на подіумах домінують одразу кілька стильних напрямків. Розповідаємо про головні тренди весни!

Preppy

Цей стиль натхненний естетикою американських коледжів, пропонує нам елегантні піджаки, картаті спідниці, сорочки з коміром та кросівки. Додайте до образу краватку-метелик або берет, щоб підкреслити свою інтелектуальність та вишуканість.

Тренди весни

Фото: GettyImages

Діловий

Класика ніколи не виходить з моди, тому діловий стиль знову на вершині популярності. Приталені костюми, елегантні сукні-футляри, спідниці-олівці та блузки з бантами – must-have цієї весни.

Модні тренди весна 2024

Фото: GettyImages

Романтичний

Легкість та жіночність залишаються актуальними. Створюйте романтичні образи з пишними сукнями, рюшами, воланами та квітковими принтами. Не забудьте про ніжні пастельні кольори та елегантні аксесуари.

Модні тренди весни

Фото: GettyImages

Стиль 90-х

Мініспідниці, джинси mom fit, кросівки на платформі, топи з логотипами та масивні прикраси – все це повертається з 90-х, щоб зробити ваш образ зухвалим та оригінальним.

Весняні тренди 2024

Фото: GettyImages

Екосвідомість

Увага до екологічних проблем відображається й в моді. Натуральні тканини, вінтажні речі, oversize та багатошаровість – ось ключові елементи, які підкреслять вашу відповідальність та трендовість.

Модні образи на весну 2024

Фото: GettyImages

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як одягатися модно у будь-якому віці: 3 образи від стилістки у "Сніданку з 1+1"

Дивіться уроки стилю у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні о 06:30 на телеканалі "1+1 Україна": 

Новини по темі