5 кінострічок, які обов'язково треба переглянути у період новорічних свят

Топ-5 фільмів до Нового року
Фото: Кадр з фільму «Реальна любов»

Романтичні, зворушливі та веселі.

Поділитися:

Сьогодні виповнюється 15 років романтичній комедії «Реальна любов», перегляд якої напередодні новорічних свят давно став доброю традицією. З цієї нагоди ми вирішили згадати ще кілька атмосферних кінострічок для зимової пори. Сніг випав – значить уже можна!

Реальна любов

Фото: Кадр з фільму «Реальна любов»

За півтора місяці до Різдва дивовижним чином переплітаються дев'ять несхожих між собою історій. Їх об'єднує лише головний герой – любов. Вона вносить хаос в життя різних людей, змушує їх сміятися, плакати, долати перешкоди, які здавалися неймовірними, і відкривати в собі нове. Під час перегляду весь цей вихор емоцій відгукується в серці, адже не співпереживати і не впізнавати в персонажах себе – неможливо.

Дуже погані матусі 2

Фото: Кадр з фільму «Дуже погані матусі 2»

Пригоди трьох відчайдушних матусь тривають! Цього разу вони готуються до святкування Різдва. І все б нічого, якби в гості не вирішили раптово нагрянути батьки. Точніше – мами. В їхніх очах тридцятирічні Кікі, Емі та Карла й досі діти, котрих потрібно всьому вчити і направляти на шлях істинний. Чим закінчиться протистояння поколінь?

Полярний експрес

Фото: Кадр з фільму «Полярний експрес»

Сімейне анімаційне кіно про хлопчика, який зневірився в існуванні Санта-Клауса, вдало підійде для зимового вечора у родинному колі. Головному герою випадає надзвичайна можливість вирушити на північний полюс і переконатися, що білобородий дідок в оленячій упряжці дуже навіть реальний.

Подарунок на Різдво

Фото: Кадр з фільму «Подарунок на Різдво»

З непохитного «термінатора» Арнольда Шварценеггера вийшов чудовий комедійний персонаж. Американський культурист знявся в ролі постійно зайнятого роботою батька, який раз по раз засмучує свого сина. Він вирішує виправитися, і готовий на все, лише б здійснити бажання дитини – знайти фігурку Турбомена. Навряд чи горе-батько очікував, що боротьба за різдвяний подарунок виявиться настільки непередбачуваною...

Щоденник Бріджит Джонс

Фото: Кадр з фільму «Щоденник Бріджит Джонс»

Чарівній товстушці Бріджит – 31. Вона все ще незаміжня і не має дітей. Бріджит коротає вечори за келихом вина, підрахунком калорій після чергового шматка піци і мріями про чоловіка, який візьме і віднесе її в світле майбутнє. Бажано, щоб цим чоловіком не став її бос-красунчик Деніел Клівер. Ось тільки з кожним днем ​​приховувати свою симпатію Бріджит стає дедалі складніше. До тих пір, поки в її житті не з'являється Марк Дарсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів з Еммою Стоун, які варто подивитися

Новини по темі