5 фільмів, які гарантовано покращать вашу самооцінку

Фільми для підвищення самооцінки - добірка 1+1
freepik.com

«Тільки вперед!» — скажете ви після перегляду цих фільмів.

Поділитися:

Закомплексованість та невпевненість у собі заважають стосункам із чоловіками та самореалізації. Ми пропонуємо перпеглянути кілька фільмів, які допоможуть вам впоратися зі стереотипним мисленням та вмотивують на зміни. Деколи кіногерої можуть чудово надихнути і допомогти підвищити самооцінку, не гірше психологів. 

1. Щоденники Бріджит Джонс

Фільм про те, як Бріджит Джонс намагається розпочати нове життя. Як і кожна жінка за 30, вона обіцяє собі відмовитися від шкідливих звичок, привести до ладу своє тіло та позбутися комплексів. З першого ж дня нового життя міс Джонс вирішує вести щоденник, у який вона записує свої досягнення й перемоги. Ця стрічка гарантовано подарує вам хороший настрій.

Фото: Кадр з фільму Щоденники Бріджит Джонс / Working Title Films

2. Красуня на всю голову

Що потрібно для того, щоб стрімко змінити своє життя? Всього лише набути впевненості в собі. Ця комедія про комплекси, від яких щодня страждають мільйони людей. Варто їх позбутися, як життя починає змінюватися. Так сталося і з головною героїнею стрічки, Рене Беннетт. Після незвичайного казусу, Рене стає упевненою у собі дівчиною, змінює роботу, знаходить хлопця і починає стрімке кар’єрне зростання.

Фото: Кадр з фільму Красуня на всю голову / Voltage Pictures

3. Екзотичне весілля

Якщо ви цинік, і вам не до смаку романтика, то цей фільм для вас. Головні герої, Френк та Ліндсі, знайомляться дорогою на гучне весілля. Обидвоє повинні бути на урочистостях, попри те, що подібні заходи для них гірші за будь-які тортури. Здається, запросити цих двох на весілля та познайомити – чийсь хитрий план. Кіно залишає після себе шлейф приємних емоцій та довотить, що навіть після 40 можна зустріти ідельного чоловіка. 

Фото: Кадр з фільму Екзотичне весілля / Sunshine Pictures

4. Я, Тоня

Сюжет фільму заснований на біографії американської фігуристки Тоні Хардінг. Перспективній спортсменці пророкують успішну кар'єру, коли вона починає перемагати мало не в кожному чемпіонаті США. Стрічку варто подивитися кожному, хто хоча б раз зазнавав поразок у житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класика еротичного кіно: 5 фільмів, які розбудять почуття

Фото: Кадр з фільму Я, Тоня / LuckyChap Entertainment

5. Ла-ла Ленд 

Фільм для мрійників і про мрійників. Якщо ви з тих, хто йде до своєї мети, але вже на межі розчарування, вам терміново потрібно подивитися цей музичний фільм. Він здатен надихнути та вмотивувати кожного. Головні герої Міа та Себастьян не бояться мріяти й уперто йдуть до своїх цілей, підтримуючи одне одного у починаннях.

Фото: Кадр з фільму Ла-ла ленд / Black Label Media

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 культових танців у кіно, які всі хочуть повторити

Новини по темі