5 фільмів з Еммою Стоун, які варто подивитися

Фільми з Еммою Стоун
Фото: кадр з фільму "Магія місячного сяйва"

Знакові ролі в кар'єрі акторки.

Поділитися:

Сьогодні, 6 листопада, відзначає свій 31-й день народження Емма Стоун - одна з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду за версією журналу Forbes, володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус". Проривом в її кінокар'єрі стала роль у фільмі "Відмінниця легкої поведінки" в 2010-му році. Зараз на рахунку Емми Стоун безліч комедій, драм та інших картин, які полонили серця глядачів по всьому світу. Пропонуємо згадати найяскравіші ролі акторки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

ПРИСЛУГА, 2011

Фото: кадр з фільму "Прислуга"

Драма, знята за мотивами однойменного роману Кетрін Стокетт, підіймає наболілу для Америки тему расової дискримінації. Події розгортаються в 60-і роки ХХ століття в невеликому містечку Джексон, штат Міссісіпі. Молода дівчина Скітер (Емма Стоун) повертається додому після закінчення університету. Мати сподівається, що донька незабаром вийде заміж, але у норовливої ​​Скітер інші плани: дівчина хоче стати письменницею. Вона влаштовується на роботу в журнал, де їй доручають рубрику про ведення домашнього господарства. За професійною порадою Скітер звертається до знайомої чорношкірої покоївки. Жінка просвітлює дівчину з питань побуту і розповідає про несправедливе ставлення до чорношкірої прислуги. Почуте шокує Скітер настільки, що вона вирішує написати про це книгу.

МАГІЯ МІСЯЧНОГО СЯЙВА, 2014

Фото: кадр з фільму "Магія місячного сяйва"

Франція, початок ХХ століття. Молодий англійський ілюзіоніст Стенлі Кроуфрод приїжджає до Лазурного Берега. Він має намір викрити загадкову Софі - дівчину-медіума, роль якої виконує Емма Стоун. Чоловік не вірить, що Софі справді вміє спілкуватися з душами померлих, і намагається розкусити її трюки. Однак пильне спостереження не просто виявляється безрезультатним, але і зовсім збиває Стенлі з пантелику. Софі знає багато з його минулого, а тому ілюзіоніст починає сумніватися в своїй правоті. Можливо, надприродне дійсно реально?

ІРРАЦІОНАЛЬНА ЛЮДИНА, 2015

Фото: кадр з фільму "Ірраціональна людина"

Режисером і сценаристом цього фільму, як і попереднього, став Вуді Аллен. Детективна драма оповідає про душевну кризу, що спіткала головного героя картини - професора філософії Ейба. Життя здається йому позбавленим сенсу, ніщо не радує, а найкраще ніби залишилося позаду. Чоловік усе сильніше закривається в собі, багато п'є. Все змінює знайомство з двома чарівними жінками - студенткою Джилл (Емма Стоун) та колегою Ритою (Паркер Роузі). Обидві вони не самотні, але їхні стосунки з Ейбом швидко виходять за межі дружніх.

ЛА-ЛА ЛЕНД, 2016

Фото: кадр з фільму "Ла-Ла Ленд"

На 89-ій церемонії вручення премії "Оскар" музичний фільм "Ла-Ла Ленд" показав майже рекордний результат: перемога в 7-ми номінаціях з 14-ти. Заповітну статуетку отримала і сама Стоун - за кращу жіночу роль. Фільм розповідає історію кохання актриси на ім'я Міа і джазового піаніста Себастьяна. Героїв об'єднують романтичні почуття, а разом з тим - спільні цілі та життєві пріоритети. Міа і Себастьян одержимі успіхом, але як тільки кар'єра кожного починає йти вгору, перед молодими людьми виникають непереборні розбіжності. Невже мрії, до яких закохані йшли так завзято, можуть стати причиною їх розлуки?

БИТВА СТАТЕЙ, 2017

Фото: кадр з фільму "Битва статей"

У центрі сюжету - тенісний матч, що відбувся в 1973 році, між Боббі Ріггсом і його опоненткою Біллі Джин Кінг. За свою кар'єру у великому спорті Біллі вдалося завоювати багато винагород, але вона так і не змирилася з несправедливим ставленням до жінок-тенісисток. Біллі Джин Кінг починає активно відстоювати права жінок, домагаючись, щоб їх призові були не нижче, ніж призові чоловіків-тенісистів. Її спроби смішать Боббі Ріггса, адже він упевнений: жіночий теніс нецікавий і нудний на відміну від чоловічого. Чоловік кидає Біллі виклик, який вона гідно приймає. Протистояння двох спортсменів отримує назву "Битва статей" і привертає до телеекранів мільйони глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Шерон Стоун, які варто передивитися

Новини по темі