5 пар українських акторів, які грали кохання на екрані та були закохані в реальному житті

Українські актори та акторки, які були парами в кіно та у реальному житті
1+1 Україна

Українські актори та акторки, які були парами в кіно та у реальному житті

Поділитися:

Кохання спершу може здатись просто грою, правила якої контролюють самі актори. Та це відбувається лише до моменту, аж допоки воно саме не починає керувати ними. Тож не дивно, що чимало українських акторів знайшли свою половинку прямо на знімальному майданчику. Адже постійна присутність одне біля одного і тривалі розмови на знімальному майданчику точно можуть посприяти виникненню значно глибших  почуттів, які з часом переходять у серйозні стосунки.

Звичайно, що закохані переживають, як і під час зйомок, так і в реальному житті багато емоцій: і радість, і горе. Однак найголовніше те, що своїм прикладом українські актори доводять — зберегти ніжні почуття навіть попри труднощі професії доволі-таки реально.

Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков

Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков
viktoshaia/Instagram

Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков подружжя не тільки в житті, а й на телеекрані. Нещодавно актори зіграли сімейну пару в новому серіалі — Лікарка за покликанням, прем'єра якого відбудеться вже цієї осені на телеканалі 1+1 Україна. Хоча й у фільмографії акторів чимало спільних проєктів, але саме цей серіал став першим, де вони зіграють сімейну пару. До того ж Сергій вперше спробує себе, як актор у ролі лікаря.

У 2017 році пара узаконила свої стосунки, а вже у 2019 в них народився син Сильвестр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара на екрані та у реальному житті: зірка серіалу Лікарка за покликанням Вікторія Литвиненко зізналася, як спільна робота на зйомках із чоловіком впливає на їхні стосунки

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін
taisiya_khvostova/Instagram

Ці актори зустрілись на зйомках серіалу Жіночий лікар. Нове життя і з того часу не розлучались. Ще 2022 року молода пара хотіла зареєструвати свої стосунки, але з цією подією їм довелось трішки зачекати через воєнне вторгнення, тож вони вирішили відклали святкування на певний термін.

Та довго чекати вони не захотіли й вже у 2023 році Таїсія та Ярослав офіційно стати родиною. Особливістю їхнього весілля стало те, що замість подарунків пара попросила гостей долучитися до благодійного збору для ЗСУ, який, до речі, вдалося закрили ще за декілька днів до весілля.

Катерина Тишкевич та Валентин Томусяк

 Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк
kateryna__tyshkevych/Instagram

Доля Катерину Тишкевич і Валентина Томусяка також познайомила на знімальному майданчику. До того ж пара разом знімалась і в таких серіалах як Безсмертник, Ніщо не трапляється двічі й Швидка допомога, і не лише у ролі закоханий. 

У 2019 році Катерина та Валентин одружилися. Вони вже влаштовували своє сімейне життя, але сталося дещо несподіване. Усе зруйнувала хвороба Катерини Тишкевич. Дівчина страждала від головного болю, їй навіть призначали лікування і тривалий час вона лікувалась на Балі. Зараз акторка почувається набагато краще та продовжує радувати своїх прихильників спільними з чоловіком фото. 

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик
andreyfedinchik/Instagram

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик є чи не найвідомішою парою в українському кінематографі. Їх знайомство розпочалось на знімальному майданчику, де актори грали закохану пару, але довго вдавати цю роль їм не довелось

У 2017 році молоде подружжя зіграло весілля аж 3 весілля. Перше весілля було на Мальдівах, друге — в Києві, а третє вони провели на весільному фестивалі. Згодом у пари народився син Андрій. Та після 24 лютого 2022 року пара змушена дуже рідко бачитись. Андрій Федінчик приєднався до лав ЗСУ, а Наталка Денисенко продовжила свою акторську кар'єру та почала займатися волонтерською діяльністю. 

Тетяна Злова та Богдан Буйлук

Тетяна Злова і Богдан Буйлук
taniazlova/Instagram

Стосунки Тетяни Злови та Богдана Буйлука також розпочались під час зйомок. Актори знімались в серіалі Ніхто не ідеальний і відразу під час цього почали й зустрічатися. У своїй сторінці в соцмережі під час прем'єри серіалу Тетяна написала пост, у якому подякувала серіалу, за те, що у її житті з'явилась її кохана людина — Богдан Буйлук.

Зараз закохана пара проводить чимало часу разом та тішать підписників своїми спільними фото з відпочинку чи просто прогулянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це буде хіт»: актори та лікарі поділилися враженнями від перегляду серіалу Лікарка за покликанням

Новини по темі