Як зробити макіяж для роботи в офісі

Як зробити макіяж для офісу
@lydiaemillen

І швидко перетворити його у вечірній!

Поділитися:

Перед походом в офіс кожна модниця робить легкий макіяж. Однак інколи така б’юті-процедура займає багато часу. Сьогодні ми розкажемо вам, як швидко зробити стійкий денний макіяж і з легкістю трансформувати його у вечірній. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють новий тренд у макіяжі sunset eyes

Денний макіяж (особливо для жінки, що працює в офісі) повинен бути стриманим, лаконічним, а разом із тим жіночним й елегантним. Як ж створити ідеальний мейк-ап на кожен день? Візьміть до уваги 3 наступні кроки:

1. Створіть природнє сяйво шкіри. Для цього наносьте мінімум тональної основи й закріплюйте її прозорою пудрою. Існує ще один новий б’юті-прийом - змішайте тональний крем із краплинкою рідкого хайлайтера, і ви безсумнівно отримаєте ідеальне сяйво шкіри. 

@diormakeup

2. Аби підкреслити виразність погляду, користуйтесь тушшю й олівцем для брів. Для швидкого й легкого макіяжу достатньо увиразнити погляд мазками туші й підкреслити природню форму брів за допомогою олівця або тіней. 

@thestylevisitor

3. Фінальний штрих - нюдова помада. Однак й не занадто бліда! Цієї осені у моді глибокі кольори, тому радимо надавати перевагу персиковому, коричневому та ніжно-шоколадному відтінкам. 

@rosiehw

Перевага вищенаведеного денного макіяжу також у тому, що його можна легко перетворити на вечірній. Для цього:

1. Підфарбуйте верхню повіку чорним олівцем, утворивши стильну стрілку. 

2. Оберіть свій відтінок червоного і додайте губам спокусливості. 

3. Розпустіть волосся і підкресліть свою індивідуальність. 

@diormakeup

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б'юті-антитренди осені 2018


 

Новини по темі