5 порад, як підкреслити свої особливості за допомогою косметики

 Макіяж: як правильно наносити макіяж покроково (відео)

Нехай весь світ знає, про ваші особливі риси!

Поділитися:

Сайт 1plus1.ua продовжує нову рубрику - блоги! У відео блогер Анастасія Кос (@anastasiiia.kos), яка розповідатиме більше про красу та актуальні б'юті-тренди, показала, як підкреслити свої особливості за допомогою косметики. Цей повсякденний макіяж допоможе вам завжди почувайтеся на всі 100%. Не бійтеся демонструвати свої особливості, адже ви прекрасна!

Ластовиння і родимки

Розпочинати макіяж варто із тональної основи. Анастасія радить надавати перевагу легкій текстурі тонального засобу. Він не створюватиме ефекту маски на обличчі, а навпаки - буде непомітним на вашій шкірі. Ідеальний тональний крем зобов’язаний приховувати неочікувані сюрпризи на шкірі, але разом із тим не змінювати її відтінок.

Таким чином, цей ідеальний тон не приховає вашої особливості - веснянок, а навпаки - підкреслить її. Крім того, засіб багатий на гіалоронову кислоту, яка забезпечує зволоження шкіри, та пантенол, що бориться із висипаннями. Як результат - ваша шкіра сяюча і здорова!

Густі брови

Якщо у вас густі від природи брови, їхню красу потрібно підкреслити і продемонструвати усьому світу! Двосторонній олівець зі щіткою допоможе нафарбувати м’які лінії над і під бровами. Після цього заповніть брови відтінком всередині. За допомогою зручної щітки ретельно розтушуйте колір. Тепер у вас розкішні природні брови, які роблять акцент на красі очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 романтичні зачіски весни

Колір очей

Підкреслити колір ваших очей допоможе правильний колір тіней. У відео блогер Анастасія Кос показала, які відтінки тіней обирати жінкам із блакитними очима. Палетка глибоких синіх, блакитних та ніжних білих тіней допоможе створити чудовий мейк. Вражайте своїх поглядом усіх!

Довгі вії

Як зробити погляд виразнішим? Обрати ідеальну туш! Вона підкреслить ваші і без неї довгі вії, додасть їм об’єму та кольору. Вона справді дієва, адже не осипається до завершення дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити легкий ранковий макіяж на щодень (відео)

Форма губ

Жінкам, які вважають своєю особливістю форму губ, блогер рекомендує рідку помаду із матовим фінішем. Завдяки зручному аплікатору, помада легко наноситься, фіксується на губах і залишається стійкою протягом дня.  

Дізнавайтеся більше у відео:

Нагадуємо, будь-який продукт із відео ви можете придбати зі знижкою 15 %, використавши промо-код anastasiiia.kos на сайті https://www.benice.com.ua з 14 по 31 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняні зачіски з хустинкою: 5 стильних варіантів (відео)

Новини по темі