Літній макіяж для проблемної шкіри: 6 простих кроків (відео)

Як зробити макіяж для проблемної шкіри

Легкий мейк, що допоможе приховати недоліки шкіри.

Поділитися:

Сайт 1plus1.ua продовжує нову рубрику - блоги! У відео блогер Анастасія Кос (@anastasiiia.kos), яка розповідатиме більше про красу та актуальні б'юті-тренди, показала, як зробити легкий макіяж для проблемної шкіри.

1. Тональна основа. Важливо, аби тональний засіб влітку мав легку текстуру. CC крем ідеально вирівнює тон шкіри, приховує почервоніння та інші недоліки шкіри.

2. Пудра з легкою текстурою чудово матує, не пересушує шкіру і не забиває пори. Вона забезпечує бездоганний макіяж на весь день і підходить для всіх типів шкіри.

3. Олівець для брів зі щіточкою на кінці наповнює брови природним кольором і надає їм потрібну форму. Щіточка м'яко розтушовує колір і вкладає брови, роблячи їх доглянутими і виразними.

4. Тіні з легкою текстурою і напівпрозорим кольором створюють елегантний натуральний макіяж. Тіні можна використовувати сухим і вологим способом для більшої інтенсивності кольору.

5. Туш із густою кремовою формулою створює інтенсивний об’єм і надає віям кокетливого вигину. Зручна вигнута щіточка ретельно розподіляє туш і підкручує вії, фіксуючи вигин на весь день. Насичений чорний пігмент додає погляду глибини і виразності.

6. Двосторонній олівець для губ із ніжною кремовою текстурою надійно фіксує помаду і забезпечує блиск протягом дня. Олівець можна використовувати на всій поверхні губ перед нанесенням помади або обвести контур губ для фіксації помади.

Дізнавайся усі деталі у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. 5 порад, як підкреслити свої особливості за допомогою косметики

2. Як зробити легкий ранковий макіяж на щодень (відео)


 

Новини по темі