5 причин подивитися захопливий екшн "Швидкість" із Сандрою Буллок та Кіану Рівзом

Не пропустіть фільм "Швидкість" на 1+1 Україна: причини подивитися відомий екшн

Чому варто подивитися бойовик "Швидкість", який покажуть на "1+1 Україна"?

Поділитися:

Фільм "Швидкість" 1994 року, який покажуть сьогодні,о 16:40 на телеканалі "1+1 Україна", розповідає про непросту задачу, що випадає на долю офіцера поліції Лос-Анджелеса Джека Трейвена (Кіану Рівз). Терорист встановив бомбу в автобусі з купою людей. Механізм вибухне, якщо швидкість транспорту впаде нижче 50 миль/год. Джек на ходу забирається в автобус, щоб врятувати заручників, а його випадковою попутницею стає героїня Сандри Буллок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повна телепрограма "1+1 Україна" на тиждень з 29 січня по 4 лютого

Екшн і напруга. Завдяки захопливим сценам фільм "Швидкість" вражає несподіваними поворотами подій.

Харизматичні герої. Сандра Буллок та Кіану Рівз у головних ролях не залишать глядача байдужими. Вони створюють неперевершену хімію на екрані.

Сюжет тримає в напрузі від перших хвилин до фінальних кадрів. Чи вдасться спецагенту Джеку здолати безжального та схибленого терориста?

Виняткові візуальні ефекти. На час свого виходу фільм вражав дивовижними спецефектами, які й сьогодні тримають в напрузі.

Цікаві персонажі. Джек Трейвен — сміливий спецпризначенець, що готовий розбиратися з негідниками заради порятунку звичайних людей. Енні Портер — молода жінка з непростим характером. У вирішальний момент вона замінює водія і разом з Трейвеном, намагається знайти вихід із небезпечної ситуації.

Дивіться фільм "Швидкість" на "1+1 Україна" сьогодні, о 16:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 бойовиків, які має подивитися кожен

Новини по темі