5 способів оновити гардероб без зайвих витрат

Як дешево оновити гардероб
@katyaakosiv

Як залишатися у тренді, купуючи недорогі речі?

Поділитися:

Чимало модниць прагнуть мати стильний вигляд і відчувати моду, проте не можуть собі дозволити купувати дизайнерські речі. Однак навіть найвідоміші кутюр’є світу не раз наголошували - для того, щоб бути у тренді, не потрібно мати багато грошей. Як оновити свій гардероб з мінімальними витратами - читайте у наших порадах.

ПОВ’ЯЗКА НА ГОЛОВУ 

Такий модний аксесуар став актуальним на початку минулого сезону. Пов’язка не лише зробить ваш лук оригінальним і стильним, а й захистить вуха від переохолодження. Цього сезону обирайте пов’язки як дрібної, так і великої в’язки. Не відмовляйтесь й від декорування - квітка, каміння, мереживо тощо.


 
@blaireadiebee

Візьміть до уваги й хустки з тканини. Дизайнери пропонують зав’язувати їх, створивши невеликий об’єм за допомогою декоративних вузлів або «хвостиків» хустки. 

@greenteanosugar

ПОЯС 

Пояс - особлива деталь, яка об’єднує лук в одне ціле. Цьогоріч модно носити декілька поясів водночас. Вони можуть відрізнятися за шириною, кольором та декором, тому сміливо фантазуйте щодо комбінації. Актуальними також залишаються широкі шкіряні пояси та пояси з різноманітними підвісками.

@alina_frendiy

КАПЕЛЮШОК 

У холодну пору радимо обирати модель федори з кашеміру або шерсті. У моді також в’язані капелюшки з додатковим декором - елегантний бант або стрічка, ніжна квітка, перли. Якщо ви добре володієте спицями, можете зробити капелюшок своїми руками.

@blaireadiebee

@alina_frendiy

МАСИВНІ СЕРЕЖКИ 

Об’ємні прикраси - на піку популярності у новому сезоні. Вони допомагають правильно розставити акценти в образі й привернути увагу до деталей. У моді моносережки, сережки з різних наборів, прикраси з великим камінням й поєднанням різних металів. Оберіть собі до смаку й залишайтеся у тренді!

@sovajewels

БРОШКА 

Носити брошку можна замість гудзика, скріпивши дві половинки піджаку, а також на комірі. Головна вимога до брошок у новому сезоні - вони повинні бути масивними та вкритими камінням або навпаки - якомога мінімалістичними. Найкраще цей аксесуар пасуватиме до класичного піджаку, блузи або пальто.

@greenteanosugar

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати шапку: 5 модних лайфхаків

Новини по темі