5 трендових речей весни, які хоче кожна модниця

Тренди весною 2019: модна жіноче взуття, аксесуари
gettyimages.com

Наймодніші елементи гардеробу, що так приваблюють нас.

Поділитися:

Щосезону модна індустрія пропонує чимало трендів, які зводять з розуму модниць. До вашої уваги ТОП-5 найтрендовіших речей сезону, які прагне мати у гардеробі кожна з нас. Надихайтеся трендовими речами і створюйте стильні весняні образи!

ШОВКОВА ХУСТИНКА 

Витончена шовкова хустинка стала одним із найгучніших трендів теплого сезону. Тепер її носять не тільки довкола шиї, а й вплітають у волосся, пов’язують на сумку, руку тощо. Дивіться галерею образів із хустинкою і обирайте свій варіант, як носити актуальний аксесуар сезону. 

ОБРУЧ 

Аксесуари з 90-х знову в моді, а це означає, що можна знову сміливо носити вже такі улюблені обручі. Щоправда, у 2019-му вони дещо змінилися. Популярними є масивні обручі з оксамиту, аксесуари у стилі бароко з перлами, камінням та вишивкою, мінімалістичні варіанти з квітами та асиметрією. 

@scandinavianfashions

@negin_mirsalehi

@vesna.accessories

КЕППІ 

Із пальто, шкіряною курткою та навіть екошубою - стильне кеппі пасує до будь-якого верхнього одягу і стає довершеним доповненням весняного образу. Обирайте головні убори найтрендовіших відтінків: корал, кемел, хакі, фіолетовий, смарагдовий тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 джинсових речей, які варто мати у гардеробі цієї весни

@ruslanbaginskiy_hats

ОКУЛЯРИ-МАСКА 

Окуляри-маска - ідеальна модель для прихильниць стилю спорт-шик. Цієї весни носіть такий аксесуар з легкими сукнями, костюмами oversize, велосипедками. 

gettyimages.com

UGLY-КРОСІВКИ 

Масивні «татові» кросівки не поступаються своєю популярністю вже декілька сезонів поспіль. І хоча на перший погляд вони здаються нежіночними, модниці не бояться міксувати їх із весняними сукнями, спідницями міді й вечірніми топами. 

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весняні барви: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

Новини по темі