Обережно, тваринний принт: Усе про найгарячіший тренд сезону

Тваринний принт - модний тренд осені 2019
gettyimages.com

Орнамент, який зводить із розуму мільйони модниць.

Поділитися:

У тваринний принт модниці закохалися ще в середині минулого століття, коли Крістіан Діор представив колекцію легких суконь із леопардовим малюнком. Стильна провокація тоді викликала неабиякий ажіотаж у світі моди.

Відтоді приборкати звіра кортіло чи не кожному відомому дизайнеру. З тваринним принтом свого часу експериментували Роберто Каваллі, Валентіно Гаравані, Джанні Версаче та інші зірки фешн-індустрії.

Щоб надихнути вас на створення нових стильних образів, ми розповімо про декілька варіантів вдалого поєднання тваринних принтів.

СПІДНИЦІ

Якщо ви не плануєте тематичну вечірку, розбавте сміливий низ спокійним верхом. Тваринний принт – це історія про стильне обігравання. Збалансований образ підкреслить хороший смак, невдалий – розповість про всі ваші недоліки.

У компонуванні речей із леопардовою спідницею зверніть увагу на сорочку або футболку базового кольору. Легкий верх освіжить образ і врівноважить його.

Цікавим акцентом можуть стати яскраві туфлі-човники. Вони візуально видовжать ноги та зроблять їх ще стрункішими.

На спокійний верх доречно накинути піджак однотонного кольору. Він надасть вашому образу бажаної цілісності.

Завжди зважайте на матеріал, із якого виготовлений ваш одяг. Окрім того, що тканини мають бути натуральними та якісними, подумайте, який саме образ ви хочете створити. Тканина здатна розповісти про те, для чого вона створена: для прогулянки, роботи чи побачення.

СВЕТРИ

Порівняйте попередні урочисті образи з наступними, більш повсякденними. Стильні светри з тваринним малюнком у комбінації з джинсами-кюлотами або широкими штанами базових кольорів завжди мають стильний вигляд і чудово підходять для прогулянки в місті.

Обирайте яскраві колори, пограйте з контрастами. Повсякденний образ не має бути нудним і непомітним.

Фото: @dariamalygina

Фото: @shepelevich

СУКНІ

Восени ефектний вигляд мають анімалістичні сукні з цупкого матеріалу. Затишний кашемір або трикотаж зроблять ваш образ романтичним. Завершити лук можна стильним взуттям яскравого кольору. Недарма саме туфлі стали візитівкою багатьох відомих жінок усіх часів.

Фото: @darjabarannik

ВЗУТТЯ ТА АКСЕСУАРИ

Взуття під «тигра», «поні» чи «змію» – рішення для тих, хто хоче оригінально розбавити образ, але не наважується на кардинальний експеримент. Якісна пара взуття підштовхне свою власницю до створення нових луків із неприборканим принтом. Не забувайте про модні сумки, обручі, сережки та інші аксесуари.

Фото: @darjabarannik

Більше про анімалістичний принт дізнайтесь у відео:

Читай інші матеріали на тему моди: 

1. 5 трендових пар взуття, які додадуть твоїй осені барв 

2. 5 способів носити спортивний костюм у повсякденному житті

3. 5 способів оновити гардероб без зайвих витрат

4. Модний гороскоп: 3 осінні образи, які варто приміряти Скорпіонам

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі