5 трендових вишиванок та з чим їх носити (фото)

Модні вишиванки 2023 — з чим носити (1+1)
pixabay@lavnatalia

Модні ідеї, з чим стильно поєднувати українську вишиванку.

Поділитися:

Вишиванка — це один з найвідоміших символів української культури, який набуває все більшої популярності як в Україні, так і в усьому світі. Найбільшими шанувальницями вишиванок серед світових зірок можна назвати маму мільярдера Ілона Маска Мей Маск, акторок Демі Мур, Мілу Куніс, Ніколь Кідман, Клаудіу Шифер, Різ Візерспун, Дженніфер Лопес та інших. Носити вишиванку не просто модно. Сьогодні це вияв підтримки Україні, яка бореться за свою свободу та незалежність. До Всесвітнього дня вишиванки зібрали п'ять трендових варіантів відомого українського одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська вишиванка: значення елементів орнаменту (геометричний, рослинний та тваринний орнамент на вишиванці)

Чорна вишиванка

Особливої популярності в останні роки набирає вишиванка чорного кольору із сміливими геометричними візерунками. Вона ідеально підходить для створення модного образу в повсякденному стилі. Носити можна з джинсами, широкими штанами або спідницями середньої довжини.

Чорна вишиванка - 1+1

Фото: instagram/sykenka_shop

Біла вишиванка із синьо-жовтим орнаментом 

Ця вишиванка прикрашена ніжними квітковими мотивами та витонченими візерунками. Вона стане відмінним варіантом для створення романтичного образу. Можна поєднувати з легкими спідницями, штанями, джинсами або бріджами. Доповненням образу стануть прикраси в українському стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли День вишиванки 2023: точна дата, історія, традиції

Біла вишиванка - 1+1

Фото: instagram/worldvyshyvankaday

Сукня-вишиванка

Сукня-вишиванка втілює дух традиційного українського народного одягу. Сьогодні дизайнери створюють різноманітні варіанти суконь різних кольорів та орнаментів. Таку вишиванку можна одягнути на святкову подію або тематичну вечірку.

Модна сукня-вишиванка - 1+1

Фото: instagram/bereguniia

Червона вишиванка

Червоний колір в українській традиції символізує життєву силу, тому така вишиванка є особливо популярною серед модниць. Можна поєднувати її з джинсами-бойфрендами, шортами або спідницею-олівцем для створення стильного і витонченого образу.

Червона вишиванка - 1+1

Фото: instagram/vishivanka_poltava

Блакитна сукня-вишиванка

Блакитний колір вишиванки випромінює ніжність та гармонію. Він додає легкості та ефектно підкреслює жіночність. Такий варіант ідеально підійде для весняно-літнього сезону або особливих випадків, коли ви хочете виглядати чарівно та стильно.

Блакитна сукня-вишиванка - 1+1

Фото: instagram/_streetcross_/

Дізнайтеся, про що говорять сучасні вишиванки та як дизайнери поєднують традиції з модними тенденціями:

Новини по темі