1+1 покаже нову романтичну комедію Сільська історія

1+1 покаже нову романтичну комедію Сільська історія
1plus1.ua

Улюблені актори повертаються!

Поділитися:

Завершилися зйомки нового 4-х серійного серіалу під робочою назвою Сільська історія, над яким працює 1+1 Продакшн на замовлення телеканалу 1+1. У стрічці в незвичному образі глядачі побачать зірку серіалу Хороший хлопець, білоруського актора Кирила Дицевича. Головну роль виконає українська акторка Ольга Атанасова-Лук’яненко. А також у стрічці зіграють зірки серіалу Село на мільйон Дмитро Сова та Наталка Денисенко.

За сюжетом нової історії, примхлива та егоїстична донька столичного багатія Даша готується до весілля із помічником батька Павлом. Вона настільки розбещена, що іноді своїми примхами допікає всім довкола та навіть власній подрузі Ксенії. Та дівич-вечір змінює все життя «мажорки»: Даша потрапляє в ДТП та її непритомну кидають напризволяще наречений і його кохана, які давно за спиною Даші зраджують їй. Життя дівчини рятує автомеханік Олексій. У пораненій дівчині він впізнає «мегеру», через несправедливі скарги якої колись втратив роботу. Після автопригоди Даша прокидається в сільському будинку Олексія, не пам’ятаючи ким вона є насправді. Тепер при частковій амнезії вона має пройти випробування сільським життям та вихованням трьох дітей-бешкетників аби зрозуміти, що насправді вона любляча та ніжна дівчина.    

Режисером-постановником серіалу став Євген Баранов, відомий глядачам телеканалу 1+1 своєю роботою над популярним серіалом Хороший хлопець.  

Також ролі у стрічці Сільська історія виконають Роман Чорний, Вікторія Варлей, Наталія Циганенко та Олег Савкін.

Прем’єра стрічки відбудеться на телеканалі 1+1 у новому телесезоні.

Новини по темі