52-річна Геллі Беррі зізналася, що хоче ще троє дітей

Геллі Беррі заявила, що хоче ще дітей | Зіркове життя | 1+1
@halleberry

Виявляється, зірка мріє про поповнення в родині.

Поділитися:

Відома голлівудська акторка Геллі Беррі виховує двох чарівних дітей – 5-річного сина Масео-Роберта та 11-річну доньку Налу Аріелу. Але в інтерв’ю для видання InStyle зірка зізналася, що мріє мати ще троє дітей. 

Акторка розповіла, що прекрасно почувалася протягом двох вагітностей і навіть заявила, що могла б стати сурогатною матір'ю для інших пар:

«Якби я не знімалася в кіно, то в мене могло би бути п’ятеро дітей. Я би хотіла, щоб мій дім був наповнений малюками. Гормони під час вагітності змушували мене відчувати себе неперевершено. Я була такою жвавою та жіночною. Мені здавалося, що в цей момент моє тіло робить те, для чого було створено».

Фото: @halleberry

Цікаво, що Геллі вперше стала мамою в 40 років. Селебріті повністю руйнує стереотип про те, що вік може негативно вплинути на вагітність. 

Думка про те, що хтось завжди розраховує на мене, зробила мене кращою. Я більш зосереджена на своїх цілях і цінностях. Я перестала дозволяти негативу засмучувати мене.

Фото: @halleberry

Беррі також додала, що нині її син ходить у садок. Тепер вона має змогу більше часу присвячувати собі, адже хоче почуватися молодою і мати енергію для виховання дітей:

«Я відчуваю, що можу повернутися в своє колишнє життя, і це важливо. Я хочу продовжувати кидати виклик собі і доводити, що все ще можу йти за своїми захопленнями, ризикувати і брати ролі, які змушують мене відчувати себе живою. Я роблю це для себе, а не для кого-небудь ще».

Більше про зіркову історію Геллі Беррі дивись у відео: 

Читай ще декілька новин про акторку: 

1. Сексуальна Геллі Беррі показала ніжки у спокусливому міні

2. Знову топлес: Геллі Беррі поділилась пікантним знімком

3. Як їй це вдається? Секрет молодості 52-річної Геллі Беррі розкрито

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі