Як їй це вдається? Секрет молодості 52-річної Геллі Беррі розкрито

Правила краси Геллі Беррі
@halleberry

Акторка розповіла, яка дієта допомагає їй тримати себе у гарній формі.

Поділитися:

Як у 52 мати шкіру, як у 30-річних? Голлівудська акторка Геллі Беррі готова відкрити вам свої секрети краси. Можливо, досі ви думали, що її молодість - результат генетики або ж пластичних операцій, але Геллі розвіює усі міфи. Насправді їй допомагає кето-дієта!

Суворе дотримання здорового режиму харчування для Геллі стало вимушеним кроком. У 23 роки у неї діагностували цукровий діабет 1-го типу. Переважне споживання жирів допомогли зірці не тільки у боротьбі з хворобою, а й у сповільненні процесу старіння. В ексклюзивному інтерв'ю для видання Closer Геллі поділилася рецептом страви, що зробить вашу шкіру молодою й красивою. Ця страва - звичайний бульйон!

Просто йдете в м'ясний відділ або на ринок, де купуєте кістки. Так-так, ті самі, які продавці зазвичай викидають. Повертаєтеся додому і варите їх добу на повільному вогні. Одержаний бульйон п'єте протягом дня - це колаген у чистому вигляді! - запевнила акторка. 

Судячи із зовнішнього вигляду Геллі Беррі, їй не можна не повірити. Беріть на замітку пораду зірки і залишайтеся красивими!

Нагадуємо, що нещодавно акторка Геллі Беррі оголилася для Інстаграм і показала нове тату. Дізнайтеся усі подробиці у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Геллі Беррі показала ніжки у спокусливому міні

Новини по темі