54-річна Моніка Беллуччі в купальнику ніжиться в басейні (фото) 

Моніка Беллуччі така сексуальна в цьому ретро-купальнику (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

І демонструє фігуру в усій красі. 

Поділитися:

Нещодавно голлівудська красуня Моніка Беллуччі розповіла, що розійшлася з бойфрендом. Збіг це чи ні, але відтоді акторка почала частіше з’являтися на сторінках глянцю — і в дедалі відвертіших образах.

Минулого місяця Беллуччі знялась для обкладинки французького видання Madame Figaro в чорному закритому купальнику, а для серпневого Vanity Fair — в білому. Ретро-фасон підкреслив звабливі вигини знаменитості — тонку талію і пишний бюст. 

Важко повірити, але Моніка Беллуччі запевняє, що секрет її ідеальної фігури — в гармонії з собою, а не в фізичних навантаженнях або дієтах. За словами зірки, вона ніколи не витрачала часу на тренування та не уявляє своєї вечері без калорійної пасти. 

Утім, до деяких хитрощів акторка все ж вдається. Вона має вишуканий стиль і добре знає, як привернути увагу саме до переваг своєї фігури. Бери на замітку: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай останні новини про Моніку Беллуччі: 

1. 54-річна Моніка Белуччі спокушає стрункими ніжками (фото)

2. Донька Моніки Белуччі вперше вийшла в світ без мами — і зачарувала красою

3. Моніка Белуччі кардинально змінила імідж

Новини по темі