7 ідей подарунків на День Валентина 2024

Ідеї для подарунку на День Валентина
Фото: Unsplash

Який подарунок підготувати для коханої людини на День закоханих у 2024 році.

Поділитися:

Прикраси

Традиційно у Франції прийнято дарувати саме прикраси на це свято. Ювелірні вироби є безпрограшним варіантом для подарунку на будь-яку романтичну подію. 

Емоції 

Звісно, свято закоханих повинно принести вам заряд позитиву і радості. Для цього вам допоможуть ті подарунки, які зможуть подарувати приємний емоційний досвід. Це можуть бути білети в театр, на концерт улюбленого виконавця чи вечеря у вишуканому ресторані. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як привітати коханих з Днем святого Валентина: вірші, проза, картинки

Екстрим

Даний подарунок не для всіх, але наважившись на нього, ви точно не забудете цей досвід. Якщо ваша друга половинка любить екстремальні розваги, то можна їй подарувати сумісне змагання на картингу чи відвідати тир. 

Затишок 

Часто саме такі подарунки нагадують про важливість проведення часу один з одним в затишній домашній атмосфері. Можна підібрати красиву ароматну свічку чи цікаву картину по номерам, що допоможе зняти стрес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робимо приємно без загрози для гаманця: 5 ідей бюджетних подарунків

Книги

Книга – найкращий подарунок. Мабуть, ви часто чули цю фразу, але вона має свою правду. Якщо ваш партнер любить розвиток, розширює кругозір і багато чим цікавиться, в нагоді завжди стане цікава книжка. 

Електронні девайси 

Ці речі ми постійно використовуємо у нашому повсякденні. Сучасній людині з кожним днем потрібно більше і більше різної техніки, що спрощує життя. Тому подарунки у вигляді нових безпровідних навушників, гральної приставки чи телефону мають особливу цінність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати чоловікові на день народження, коли ідей не залишилося: поради

Солодощі 

Ну куди ж цей день без солодощів! Наприклад, в Італії солодке є обов’язковим атрибутом подарунку в День Валентина. Тож похід разом у кондитерську може бути приємним в смачним досвідом. Можна купити великий торт додому, а можна і спробувати приготувати самим. А корисний рецепт смачного десерту ви зможете знайти в програмі «Сніданок з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсмачніші українські солодощі: 5 традиційних рецептів від Валентини Хамайко у "Сніданку. Вихідний"

 

Новини по темі