7 неймовірних кліпів, знятих світовими зірками у Києві

Кліпи західних зірок, зняті в Києві (ВІДЕО)

Троєщина і Осокорки надихають іноземних виконавців.

Поділитися:

Заради пейзажів, які жителі столиці України бачать чи не щодня, деякі музиканти готові летіти на інший край світу. Майлі Сайрус, Нетта Барзілай, Twenty One Pilots та інші західні зірки вже обрали Київ для своїх найгучніших хітів. Яскраві іноземні кліпи, зняті в столиці протягом останніх років, шукайте у нашій добірці.  

Miley Cyrus — Nothing Breaks Like a Heart

За сюжетом, скандальна співачка Майлі Сайрус в одному з містечок США тікає від поліції на автомобілі. Для гонитви сценаристи не знайшли кращої локації, аніж... Дарницький міст у Києві.

Цікаво, що українські фанати суперзірки були в захваті, а ось жителі лівого берега — не дуже. Заради зйомок рух мостом обмежили на два дні.

Twenty One Pilots — Nico and the Niners

У музичному відео американського гурту можна побачити околиці КНУ ім. Тараса Шевченка та один з корпусів — факультет кібернетики. Ролик продовжив тему минулого кліпу на пісню Jumpsuit.

Події знову розгортаються в альтернативній реальності: там правлять єпископи, які позбавляють людей свободи і надії. Ну а порятунок світу — за повстанцями.

Netta Barzilai — Bassa Sababa

«Біжи, скажи своїй мамі, що я носоріг», — співає переможниця Євробачення-2018 на вулицях столичних Осокорків та доводить свої слова ефектним перевтіленням. Інші сцени кліпу знімали в бібліотеці імені Вернадського та на тому ж шосе, яке вподобала Майлі Сайрус.  

Hurts — Beautiful Ones

Це вже другий кліп гурту, задля якого музиканти приїхали до Києва. Перший на пісню Wings хлопці з Hurts представили ще у 2015 році. Як і минулого разу, відео записували на Троєщині. Вийшло провокаційно і моторошно, але мотив пісні захоплює з перших секунд.

MØ — Kamikaze

Популярна в Європі данська співачка Марі Ерстед у столиці України записала зухвалий і стильний кліп на свій беззаперечний хіт Kamikaze. У кадрі — бетонні багатоповерхівки, розмальовані графіті стіни, стадіони і школи. Так, це знову Троєщина. Зірку підкорив місцевий колорит і навіть сучасна молодь. Дівчат та хлопців для знімання в кліпі шукали саме в Києві.

Years & Years — Shine

Дореволюційний будинок з радянськими меблями і килимком на стіні став головною локацією кліпу британського поп-гурту. В такому інтер’єрі красунчик-соліст виглядає щонайменше незвично, але як завжди привабливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60-річна Мадонна відверто спокушає 25-річного співака у новому кліпі (відео)

Avicii — Lonely Together ft. Rita Ora

Тандем популярного шведського діджея та британської співачки довірив створення свого найуспішнішого кліпу київський студії. Відеоряд для нього записували на Рибацькому мосту, в Ботанічному саду та парку Перемога.

У результаті — хітовий ролик став найкращим танцювальним кліпом за версією MTV Video Music Awards та набрав більше 130 мільйонів переглядів на YouTube.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тест: Що ти знаєш про українську вишиванку?

Новини по темі