7 правил, яких повинна дотримуватися Меган Маркл під час вагітності

Правила, яких повинна дотримуватися вагітна Меган Маркл
gettyimages.com

Які суворі правила диктує королівське життя?

Поділитися:

Хоча більшості здається, що життя у палаці - справжня казка, насправді королівський титул диктує свої правила й вимагає чимало жертв. Існує безліч принципів, яких беззаперечно повинна дотримуватися королівська особа. Зокрема це стосується й вагітності. Яким королівським правилам підкоряється герцогиня Сассекська Меган Маркл, яка нині перебуває при надії, - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Чарльз зізнався, чому хвилюється за майбутнє сина принца Гаррі та Меган Маркл

1. Першою новину про вагітність повинна дізнатися королева. У Єлизавети ІІ є спеціальний телефон для екстрених дзвінків і, таким чином, вона дізнається найголовніші новини першою. 

2. У вагітної немає декрету. У британській королівській родині вважають, що вагітність не є приводом відмовлятись від своєї роботи й обов'язків. 

3. Стать дитини потрібно тримати у секреті. За правилами королівського етикету розголошувати стать майбутньої дитини не можна до появи офіційної заяви. Крім того, у Британії прийнято робити ставки на стать малюка. 

4. Під час вагітності існує спеціальний дрес-код. Вагітним забороняється носити декольте. Крім того, їм обов'язково потрібно носити взуття із закритим носком. 

5. Вагітна повинна завжди мати свіжий вигляд на публіці. Під час вагітності, а також після виходу із пологового будинку молода мама повинна мати свіжий й охайний вигляд, адже за нею спостерігає увесь світ. Крім того, про стан вагітної постійно повідомляється, адже, до прикладу, через токсикоз королівська особа може пропустити важливий захід. 

6. Приймає пологи особистий лікар королівської родини. У палаці є гінеколог, який особисто займається вагітною. Під час пологів йому допомагає команда із близько 20-ти інших лікарів. Усі підписують договір про нерозголошення інформації. Королівські пологи проходять у відділенні Ліндо-Вінг в лікарні Святої Марії. 

7. Після народження малюку не дають офіційного прізвища. Цікаво, що до початку ХХ ст. у королівських новонароджених взагалі не було прізвищ. Їх називали на честь графств, де вони проживаються. Так, дітей Кейт та Вільяма назвали "Кембридж", а для малюка Меган та Гаррі, ймовірно, оберуть прізвище "Сассекс". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Меган Маркл зачарувала вишуканим вечірнім вбранням

Фото: gettyimages.com

Новини по темі