ТОП-7 трендових образів Меган Маркл, які підкорять будь-якого принца

ТОП-7 трендових образів Меган Маркл, які підкорять будь-якого принца | 1+1
Фото: Getty Images

Надихайся та бери на замітку.

Поділитися:

Герцогиня Сассекська, дружина принца Гаррі Меган Маркл стала взірцевим прикладом елегантності та вишуканості. Її образи щоразу заворожували та надихали. Винятком не стала навіть світовий дизайнер Вікторія Бекхем, яка назвала Меган сильною й красивою жінкою та .

Мінімалістичні поєднання з витонченим смаком Герцигині захопили мільйони прихильників. Ба більше, Маркл .

Тож, ми вирішили наприкінці 2019 року пригадати, якими образами Меган вражала та закохувала не лише принца Гаррі…

Персикова ніжність

Під час вагітності своїм первістком Маркл продовжувала давати фору усім модницям. Вона приміряла один із трендів 2019 — total look в ніжних відтінках. До Королівського національного театру Герцогиня Сассекська завітала у ніжній бежевій сукні від Brandon Maxwell та в блейзері в тон. А увиразнили образ нюдові туфлі Aquazzura й лаконічний клатч від Carolina Herrera. Ідеальний образ для будь-якого івенту у твоєму житті.

Не паєтками єдиними…

Для вручення премії Australian Geographic, що відбувся в Сіднеї, Меган зробила акцент на оригінальності. Герцогиня Сассекська обрала вишукану сукню від Oscar de la Renta. Напівпрозорий молочний фатин, увиразнений чорними силуетами птахів з оксамиту — підкреслили струнку фігуру Меган. Доповнили образ туфлі-човники Aquazzura та лаконічні сережки-гвоздики.

Гармонія розкоші та елегантності

Певні, у такому образі Меган Маркл затьмарила б усіх голлівудських зірок на червоній доріжці. Для появи на British Fashion Awards вона обрала вишукану чорну сукню Givenchy на одне плече. Меган доповнила лук зачіскою нижній пучок й масивними золотими браслетами в тон босоніжок.

Кремовий образ

У шовковій сукні-каптані Christian Dior дружина принца з’явилася на прийомі в британського посла в Марокко Томаса Рейлі. Розкішне вбрання вартістю 90 тис. фунтів стерлінгів створили спеціально для герцогині. Доповнили образ дібрані в тон сукні клатч та човники того самого бренду, а також коштовні прикраси Birks Jewellery. Цей лук став найособливішим та вразив абсолютно кожного.

Фіолетова легкість

На урочисту церемонію щорічного саміту One Young World, як віцепрезидент благодійної організації The Queens Commonwealth Trust, герцогиня Сассекська обрала мінімалістичну сукню відтінку ягід асаї. Попри те, що на вбранні був відсутній декор, воно привернуло чимало до себе уваги. Адже Меган вподобала сукню в найтрендовішому відтінку 2019/20. Доповнили лук сливові туфлі-човники.

Ще більше блиску!

Образи вагітної Маркл продовжували вражати неодноразово. Так, на прем’єрі Цирку Дю Солей вона повстала у блискучій темно-синій сукні із розрізом від Roland Mouret. Свій лук герцогиня Сассекська доповнила чорними витонченими босоніжками Stuart Weitzman, клатчем Givenchy та браслетом принцеси Діани. А яскравої родзинки образу додала червона помада.

Елегантний червоний

Під час візиту до Марокко дружина принца причарувала яскравою червоною сукнею від бренду Valentino вільного A-силуету. Увиразнила образ Меган бежевою сумкою цього ж бренду, а також нюдовими туфлями-човниками Gianvito Rossi. Цікаво, що герцогиня Сассекська обрала червоний колір не випадково. Він символізує державний прапор Марокко.

Фото: Getty Images

А яке вбрання Меган Маркл у 2019-му запам’яталося тобі найбільше? Бери участь далі в опитуванні.

poll_content_747

Та дізнавайся, як дружина принца вирішила спробувати себе в ролі дизайнера:

Новини по темі