Герцогиня Клаус: Меган Маркл в образі сексі-Санти (архівні фото)

Меган Маркл в образі сексі-Санти (архівні фото) | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Одного разу на Різдво.

Поділитися:

Герцогиня Сассекська Меган Маркл приєдналася до британської королівської родини понад рік тому. Однак ще й досі час від часу в мережу потрапляють її . Так, цього разу шанувальники обговорюють фото Меган, на якому вона позує у спокусливому червоному міні. У вбранні сесксі-Санти Маркл працювала на популярному американському телешоу.

Фото: 2014 NBCUniversal Media, LLC

У 2006-му, до своєї появи у серіалі «Форс-мажори», майбутня герцогиня співпрацювала із розважальною передачею Deal or No Deal телеканалу NBC. За правилами шоу, його учасник мав здогадатися, у валізі котрої з красунь заховано найбільше грошей.

Один із випусків припав саме на різдвяний вечір, тож Маркл та її колеги приміряли відверті оксамитові сукні. У таких вбраннях дівчата мали вигляд чи то помічниць Санти Клауса, чи то його онучок.

Фото: 2014 NBCUniversal Media, LLC

Я мусила робити щось, аби зводити кінці з кінцями, – прокоментувала Маркл свій пікантний аутфіт у розмові з виданням Esquire.

Герцогиня пригадала, що інколи їй доводилося стояти так годинами, поки учасник нарешті обирав валізу з її номером. Тоді єдиним бажанням дівчини було хоча б ненадовго присісти. У Deal or No Deal Меган працювала лише один сезон, а далі їй кар’єра стрімко пішла вгору.

До слова, наразі подейкують, що її валіза під номером 24 з’явиться на аукціоні A Collector’s Ransom Auction, що наступного місяця відбудеться у Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, через надмірну увагу таблоїдів до життя герцогині Сассекської її чоловік принц Гаррі розпочав з ними судову війну. Усі подробиці неприємної ситуації дізнаєшся у відео:

Більше цікавих новин про Меган Маркл читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі