"Я думаю, що путіна не стане дуже скоро", — астрологиня Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук

Чим закінчиться повномасштабна війна для України (прогноз Анжели Перл)
Freepik

Чим закінчиться повномасштабна війна, та що чекає на росію після війни?

Поділитися:

Її астропрогнози, як правило, здійснюються. Що ж передрікають зірки та планети Україні у 2023? Чим закінчиться війна, яку розв'язала рф? Відповіді на ці питання дала в інтерв‘ю Наталії Мосейчук відома астрологиня з України Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде новий наступ на Україну (відповідає астрологиня Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук)

Чим закінчиться повномасштабна війна для України?

Будуть переговори, складатимуться угоди. Я не знаю, як це буде оформлено. Можливо, як мирний договір. Найімовірніше, росія все одно виторгує собі якісь умови. Припустимо, стоятиме ядерне роззброєння, і росія може відмовитися. На найближчі роки я бачу там гонку озброєнь всередині. Ще на кілька років може розтягнутися договір щодо Криму. Чи буде слово "капітуляція" — невідомо. Однак програш росії ймовірний.

Що буде з росією після війни?

Там зміни уряду. Я думаю, що путіна не стане дуже скоро. Ймовірно, цього року. Плутон, планета трансформацій, входить 24 березня в знак росії. Там навесні очікується багато подій. У травні планета удачі Юпітер входить у знак Тельця, а це знак України. З 17 травня в Україні очікуються поліпшення і хороші новини. У росії ж за Плутоном можуть прийти до влади більш жорсткі, контролюючі люди. Очікується перебудова влади, внутрішні зіткнення. Найімовірніше, росія намагатиметься посилити себе. Деякі регіони вирішать відокремитися. 

Що чекає Україну після війни?

Десь до весни 2026 року Україна займатиметься відбудовою — отримуватиме більше грошей і ресурсів на відновлення. Незважаючи на це, залишатиметься напружена ситуація біля кордонів. Я завжди вірила і продовжую вірити, що Україна відвоює всі свої території. Втім, Плутон, планета війни та трансформацій, повільний і залишається до листопада 2024 року на кордоні двох знаків.

Дивіться повну розмову Наталії Мосейчук з Анжелою Перл:

Новини по темі