Чи буде новий наступ на Україну (відповідає астрологиня Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук)

Чи буде новий наступ на Україну (прогноз астрологині Анжели Перл)
freepik.com

Чи є загроза з боку білорусі, та чи чекати нового наступу армії рф?

Поділитися:

Її астропрогнози як правило збуваються. По них живуть люди одразу на кількох континентах. Що ж передрікають зірки та планети Україні та світу у 2023? Питання, яке хвилює українців та ніби зависло у повітрі: чи буде новий наступ армії рф, та чи буде наступ з території білорусі? Відповіді на ці питання дала в інтерв‘ю Наталії Мосейчук відома астрологиня з України Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Чи буде наступ російської армії

Я переглянула гороскоп на військові дії. Марс, планета війни, був на паузі, ретроградний до 12 січня. З 12 січня набиратимуть обертів, посилюватимуться військові дії. Але я не побачила, щоб був наступ російської армії, захоплення Києва, про яке кажуть, що війська підуть, як це було 24 лютого. Я цього не вірю, я цього не побачила. Тим більше зараз Марс з 12 січня буде в такому ж становищі, що і у вересні 2022 року. А тоді не було великих наступальних дій. Мені навіть більше здається, що зараз буде підготовка наступу, і вона буде з нашої української сторони.

Чи чекати загрози з боку білорусі

Там чомусь ще менша ймовірність. Сильне напруження є з боку Луганської, Донецької областей, а з Білорусі ще менше можливостей нападу. Атаки так, постійні там, де зараз йдуть бойові дії. Я говорю про величезний, масштабний наступ. А якщо й буде спроба наступу з російської сторони, її буде відбито. Я не бачу просування російських військ, захоплення нових територій, захоплення Києва, я абсолютно не бачу.

Дивіться повну розмову Наталії Мосейчук з Анжелою Перл:

Новини по темі