Детальний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку від знаменитої астрологині. Частина 1

Гороскоп на 2023 рік від Анжели Перл для всіх знаків зодіаку. Частина 1
freepik.com

Анжела Перл дала детальний астрологічний прогноз на 2023 рік для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Гороскоп від Анжели Перл є одним із найочікуваніших астропрогнозів на кожний місяць та увесь рік. Ми переглянули гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2023 рік, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати віз зірок наступного року.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВСІХ ЗНАКІВ ЗОДІАКУ НА 2023 РІК ВІД АНЖЕЛИ ПЕРЛ. ЧАСТИНА 1

Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва. 

Гороскоп 2023: Овен

2023 рік стане для Овнів насиченим на зміни в житті. Юпітер, планета удачі, везіння, щастя і можливостей, буде в 1 домі, у вашому знаку Овна по 17 травня. Це прекрасний час для нових стосунків, заручин і дітей. З 24 березня по 12 червня Плутон перебуватиме в 11 домі майбутнього. У цей період вдасться реалізувати намічені плани і мрії. Хтось змінить професію або статус стосунків. Сатурн, планета обмежень, з 8 березня входить у 12 дім гороскопа Овнів. Можливі переїзди, зміна оточення, вивчення внутрішнього світу і нове навчання. Багато представників знака займатимуться завершенням старих справ і готуватимуться до змін у житті. А вже з 17 травня Юпітер цілий рік буде у вашому 2 домі грошей і ресурсів. З'являться можливості для додаткового заробітку, збільшаться доходи. Також очікуються несподівані зміни в житті, оскільки Уран, планета сюрпризів, весь 2023 рік продовжує перебувати у 2 домі. Марс до 12 січня буде ретроградним, а отже, може бути відсутня енергія для будь-яких починань. Лише після 18 березня ситуація зміниться на краще. З 23 липня по 4 вересня Венера, планета любові, гармонії і фінансів, буде ретроградною в 5 домі любові. У цей період небажано розписуватися і робити будь-які процедури краси. Не рекомендується здійснювати інвестиції та покупки. А вже з 6 червня по 10 жовтня можливі побачення, закоханість, вагітність, хороші новини про дітей. Кармічні вузли з 18 липня 2023 року входять у знак Овна. Ви більше займатиметеся собою, своїм самопочуттям, іміджем, зовнішністю і стосунками з іншими людьми. Також у 2023 році очікуються 4 затемнення, які принесуть доленосні події:
20 квітня - Сонячне затемнення в Овні. Стосуватиметься особистісного розвитку.
5 травня - Місячне затемнення у 8 домі. Торкнеться фінансової сфери.
14 жовтня - Сонячне затемнення в 7 домі. Торкнеться шлюбу, розлучення, партнерства, стосунків.
28 жовтня - Місячне затемнення у 2 домі. Завершуватимуться фінансові процеси.
Крім того, 2023 року на Овнів очікує 4 ретроградних Меркурії:
з 29 жовтня по 18 січня 2023 року в 10 домі гороскопу.
Загальмуються робочі процеси, питання щодо кар'єри.
з 21 квітня по 15 травня у секторі грошей. Очікуються затримки виплат. Небажано оформляти угоди.
з 23 серпня по 15 вересня в 6 домі роботи і здоров'я. Доведеться проходити обстеження, переробляти робочі проєкти.
з 13 грудня по 2 січня 2024 року в 10 домі. Зміняться цілі та плани.
Буде два Молодики, які символізують початок: 21 березня і 20 квітня. Також очікується Повний місяць 29 вересня. У 2023 році перед Овнами відчинятимуться двері і вже незабаром ви зможете відчути себе іншою людиною, кращою версією себе як внутрішньо, так і зовні.

Гороскоп 2023: Телець

Тельці у 2023 році виявляться справжніми щасливчиками. З 17 травня планета удачі та везіння Юпітер увійде в знак Тельця до 26 травня 2024 року. Відкриються нові можливості, зокрема фінансові. Найбільше у 2023 році пощастить людям з асцендентом від 0 до 15 градусів або народженим з 20 квітня по 8-9 травня. Також Юпітер символізує шлюб, тож багато Тельців зможуть зустріти кохання, зв'язати себе узами шлюбу або завести дітей. З 24 березня Плутон змінює знак і входить у 10 дім гороскопа. Очікуються зміни в житті. Хтось змінить професію або навіть мету життя. У цей період можливий розрив стосунків або переїзд. Сатурн, планета уроків і дисципліни, 8 березня переходить в 11 дім майбутнього і друзів. Потрібно скласти чіткий план цілей на майбутнє. У Тельців зміниться коло спілкування, залишаться найважливіші люди. Уран, планета нестабільності та змін, залишається в знаку Телець. Найбільше вплив планети відчують люди з асцендентом з 14 по 23 градус або народжені з 6 по 16 травня. Ви можете різко змінити своє життя, звільнити себе від певних зобов'язань. Очікуються несподівані повороти у стосунках - знайомство з кимось або розрив. З 6 червня до 10 жовтня Венера пройде в 4 домі гороскопа. Можливі продаж, купівля нерухомості, ремонт, гарна новина в сім'ї. Однак у Ретроградну Венеру (з 23 липня до 4 вересня) не рекомендується підписувати документи про купівлю, а також вступати в шлюб. На вас також очікує 4 затемнення наступного року:
З 20 квітня - Сонячне затемнення в 12 домі гороскопа духовності і таємниць. Ви можете переїхати або вступити у таємні стосунки.
5 травня - Місячне затемнення в 7 домі стосунків. Можливе нове кохання, заручини або розлучення.
14 жовтня - Сонячне затемнення в 6 домі гороскопу, що вплине на вашу роботу і здоров'я.
28 жовтня - Місячне затемнення в знаку Тельця. У цей період у вашому житті завершуватимуться якісь важливі процеси.
18 липня кармічні вузли залишають знак Тельця і входять у 12 дім. Першу половину року Тельцям потрібно займатися власними справами, а після - своїм внутрішнім світом. Життя стане спокійніше.
Протягом 2023 року в Тельців 4 рази буде ретроградний Меркурій. У цей час не можна починати нові справи, тільки закінчувати старі.
З 29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року в 9 домі гороскопа подорожей, контактів, освіти.
З 21 квітня по 15 травня 2023 року в знаку Тельця. Ви можете займатися своїм іміджем, відновити стосунки з кимось із минулого.
З 23 серпня до 15 вересня 2023 року Меркурій буде ретроградним у 5 домі любові, дітей і творчості.
З 13 грудня по 2 січня 2024 року Меркурій буде ретроградним у 9 домі. Знову можлива подорож або спілкування з іноземцями.
19 травня буде Молодик у вашому знаку Тельця. У перший тиждень після цього дня найкраще починати нові справи.
28 жовтня Повний місяць буде в знаку Тельця. Тут вдасться поставити жирну крапку в справах або ухвалити доленосне рішення.
До 12 січня 2023 року Марс буде ретроградним у вашому 2 домі фінансів. Це означає, що якісь фінансові справи навряд чи покращаться в перші два тижні року. Однак далі ситуація змінитися на краще. Але потрібно вірити в те, що ви робите.

Гороскоп 2023: Близнюки

Плутон змінює знак 24 березня 2023 року і входить до 9-го будинку гороскопу. Плутон увійде до 9-го будинку на найближчі 20 років. 9 будинок удачі, розширення картини світу, це все, що пов'язано з далекими країнами, за кордоном, з іншими культурами, з людьми інших національностей, з іноземцями. Обережно із великими кредитами. Можливо, ви вийдете зі своєю роботою на міжнародний рівень глобально, з'являться клієнти за кордоном. Подорожі, відрядження до інших країн. Також це тема освіти: ви можете кардинально змінити професію. Сатурн був у вашому 9 будинку, було розширення картини світу. Сатурн вас готував, дисциплінував. 8 березня він переходить до 10-го будинку. Кар'єра, ціль на роботі. Можлива зміна статусу, весілля чи розлучення, народження дитини, вагітність. Сильніше за інших відчують ті, у кого аксцедент 0-7 градусів Близнюка або день народження у травні місяці. Інші Близнюки сильніше відчують вплив Сатурна вже 2024 року. Сатурн допоможе вам побудувати кар'єру, бізнес, чітко, дисципліновано. Юпітер до 17 травня буде у вашому 11-му будинку. У вас він управляє сектором партнерства, відносин та шлюбу. 11 будинок друзів, які можуть вас познайомити ще з кимось. Розширення сфери спілкування, комунікацій онлайн. Також може бути багато роботи онлайн. Гарний час для зачаття, вагітності та народження дітей з Нового року до середини травня. Починаючи з 17 травня Юпітер у нас входить до 12-го будинок гороскопу. Це буде своєрідна підготовка, тому що в 2024 році Юпітер увійде у ваш знак Близнюка, і ось там уже ви отримуватимете подарунки долі до речі. З 17 травня Юпітер буде у 12-му будинку, рік підготовки до вашого розквіту. Будинок ізоляції та самопізнання.  Уран у вашому 12-му будинку і незабаром перейде до 1-го будинку. Очікуються кардинальні зміни. Венера буде 4 місяці перебувати у вашому 3 будинку спілкування з 6 червня по 10 жовтня. Фокус на 4 місяці на контакти, знайомства, спілкування, зустрічі. Сестри, брати, добрі новини від родичів. Венера буде ретроградна з 23 липня по 4 вересня (не рекомендується одружуватися і виходити заміж, тому що Венера у нас символ шлюбу). Кармічні вузли. Кармічний вузол Раху у вас був у 12 будинку останні півтора роки, і він давав фокус на цей 12 будинок там, де кармічний вузол. Південний вузол був у 6-му будинку. Це все щодо роботи, здоров'я. Ці вузли переходять 18 липня об 11 та 5 будинках на найближчі півтора роки. Теми друзів, майбутнього, кола спілкування, кохання, дітей. Марс у вашому знаку в 1 будинку ще з 2022 року, на початку року він буде ретроградним до 12 січня. Не починайте нічого нового. 26 березня Марс перейде до 2-го будинку.
20 квітня Сонячне затемнення у вашому 11-му будинку: будинок спілкування, друзів, роботи онлайн, соціальних мереж.
5 травня Місячне затемнення в 6-му будинку роботи, вашої зайнятості. Може бути новина, звільнення, зміна режиму.
14 жовтня Сонячне затемнення в 5-му будинку: новини, пов'язані з дітьми. Це може бути зачаття, вагітність, новини від дітей.
28 жовтня Місячне затемнення в 12 будинку поставить якусь останню точку на вашому минулому або ви від чогось звільнитеся, запевнення чогось.
Ретроградний Меркурій: не можна приймати важливі рішення, підписувати важливі документи, робити дорогі покупки.
29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року у 8 будинку фінансів. Жодних нових покупок можуть повернутися борги. Добре гасити кредити. Нічого нового покупки старі гроші можуть прийти борги можуть вам
З 21 квітня по 15 травня у 12-му будинку: відкриється щось із минулого, справи, які давно потрібно було завершити.
З 23 серпня по 15 вересня у 4 будинку: нерухомість, місце проживання, але не можна купувати. Добре щось ремонтувати.
З 13 грудня по 2 січня 2024 року у 8 будинку програється ситуація, як і на цей новий рік. Фінансові відносини.
Молодий місяць у Близнюках 18 червня: добре починати щось. Якщо у вас День народження 18 червня, мул 17-19 червня, це рік починань та звершень.
Повний місяць у Близнюках буде 27 листопада: Повний місяць зазвичай у нас показує кульмінацію, прийняття рішення, завершення. Нептун у вашому 10 будинку кар'єри, дуже важлива тема кар'єри та досягнень. Нептун даватиме вам сили. Якщо у вас асцендент з 22 до 27 градусів Близнюків або День народження з 14 по 19 червня. Нептун також пов'язаний з медициною, біологією та хімією.

Гороскоп 2023: Рак

У березні 2023 року Плутон розпочне вихід із 7 будинку, будинку кохання, партнерства, в якому був з 2008 року, і зайде до 8 будинку фінансів. Народжені з 20 по 22 липня відчують вплив Плутона на Сонце до 24 березня. Плутон може забрати роботу або ще щось і боротися марно. У 2023 році Плутон зайде до 8-го будинку з 24 березня по 12 червня. Енергія грошей увійде до сектору грошей. Плутон може зруйнувати ваше джерело доходу, і дати новий. У 2024 році Плутон поміняє 7 будинок на 8 вже до 2044 року. 8 січня Чорний Місяць, який був у Раку з квітня 2022 року, йде звідти. Піде критика, негатив на вашу адресу і стане набагато легше навіть фізично. 8 березня Сатурн переходить із 8 будинку грошей, у якому був з 2020 року, до 9 будинку до 2026 року. Підуть блоки у питаннях грошей, зобов'язань. 9 будинок – віри, пошуку сенсу життя, поїздок зарубіжних країн, що з роботою. У гороскопі Рака Сатурн – стосунки, чоловік/дружина, партнер. Можливе навчання та зустріч «свого» вчителя. Сатурн відповідає за все, що ви робите регулярно. Хтось може виїхати на три роки, а хтось, навпаки, ще три роки не зможе виїхати нікуди. До 17 травня Юпітер буде у 10 будинку кар'єри, цілей та досягнень. Юпітер – планета подарунків, розширення та можливостей. З 17 травня Юпітер буде в 11-му будинку, будинку майбутнього, до кінця 2023 року. Ви почнете отримувати результати того, що ви робили раніше. У багатьох можливі весілля, зміна статусу, виконання бажань, вагітність та народження дітей. Розшириться ваше оточення: друзі, однодумці. Марс у 12 будинку до 26 березня. Марс у вашому гороскопі керує роботою. Перші два тижні січня Марс буде ретроградним, а після 26 березня увійде у ваш знак до 21 травня. Дуже активний час, коли необхідно діяти, докладати зусиль та реалізовувати наміри. Кармічні вузли до середини 2023 року у вас у 5 та 11 будинках: секторах майбутнього та дітей. З 18 липня та до січня 2025 року кармічні вузли перейдуть у 4 та 10 будинки: виникнуть питання, пов'язані з місцем проживання та роботою, кар'єрою. Раху в 10-му будинку статусу, цілей у житті, професії. У батьків сім'ї можуть відбутися зміни, вам, можливо, доведеться переїхати.
20 квітня Сонячне затемнення в 10-му будинку: фокус на кар'єру, роботу, цілі в житті та статус.
5 травня Місячне затемнення в 5-му будинку: любов, творчість, діти, бізнес.
14 жовтня Сонячне затемнення у 4-му будинку: місце проживання, нерухомість, документи, переїзд.
28 жовтня Місячне затемнення в 11-му будинку: результати, прибуток, друзі, плани на майбутнє, онлайн робота.
З 6 червня по 10 жовтня Венера у 2-му будинку (з 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною, не можна розписуватись). Прибутковий період у вашому житті. Подарунки, накопичення, визнання заслуг, талантів, підвищення самооцінки та самоцінності. Внесок у себе, свою зовнішність (крім періоду ретроградності).
З 29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року ретроградний Меркурій у 7 будинку: відносини з іншими людьми, перегляд відносин, поновлення.
З 21 квітня по 15 травня ретроградний Меркурій в 11-му будинку: добре обмірковувати майбутнє, повернуться старі друзі, онлайн робота, яку необхідно переробити.
З 23 серпня по 15 вересня ретроградний Меркурій у 3-му будинку: зустрічі з сестрами-братами, техогляд та ремонт транспорту, поїздки до місць, де ви були.
З 13 грудня 2023 року по 2 січня 2024 року ретроградний Меркурій у 7 будинку: повториться ситуація, як і цього нового року.
17 липня Молодий місяць у Раку відчують народжені з 14 по 20 липня. Нова робота, нове місце проживання, новий розділ у житті. Добре розпочинати нове. Дві Повні на знак Раку: 6 січня і 27 грудня. Повний місяць позначають кульмінацію, отримання результату, новини про завершення чогось. Хірон у вашому секторі роботи та кар'єри в 10 будинку, найбільше вплине на Раків, народжених з 4 по 12 липня, або у кого акцсендент з 11 по 19 градусів Рака. Добре допомагати людям.

Гороскоп 2023: Лев

24 березня Плутон зайде до 7 будинку. Плутон керує 4-м будинком у Львів – місця проживання. Можливі переїзди, продаж квартири тощо. Перший раз Плутон входить до 7-го будинку з 24 березня по 12 червняЧорний Місяць з 9 січня по 3 жовтня, 9 місяців буде йти за вашим знаком Лева, а він притягує і включає спокуси. На вас чекає потужна трансформація оточення. Особливо відчують ті, хто має аксцендент у Леві. 8 березня Сатурн змінює знак. У гороскопі Львів Сатурн керує сектором роботи та обов'язків. Сатурн входить у 8й будинок. Можуть змінити робочі відносини. Також спливуть питання загальних фінансів, виплат від держави, можуть змінитись доходи або витрати. Можливе одержання спадщини протягом трьох років. 8-й будинок - це також будинок смерті, хтось із родичів може вас покинути. Можливі хірургічні операції. Ви можете змінити професію. Секс, інтимні стосунки можуть зменшитись. До 17 травня 2023 року Юпітер у 9 будинку, вас супроводжуватиме удача у всьому, що пов'язано із закордоном, поїздками, переїздами. Добре здобувати освіту чи викладати. З 17 травня Юпітер буде в 10 будинку до кінця року, і у вашому житті відбуватимуться доленосні події, що круто змінюють життя в добрий бік: самореалізація, роль у соціумі, статус, кар'єра тощо. Багато Лев у цей період змінять статус: можуть вийти заміж, настане вагітність, народження дитини. Можливий переїзд у найкращі умови. Найсильніше відчують Леви, народжені з 22 липня по 8 серпня, а решта Лев – у 2024 році. З 6 червня по 10 жовтня 2023 року Венера буде у Леві в 1-му будинку. Гроші, подарунки, щастя, зовнішність все буде в найкращому з можливих варіантів. З 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною, у ці дати не бажано розписуватись (але можна гуляти весілля). З 21 травня по 11 липня Марс у Леві, активність у вас вируватиме. Ви діятимете, починатимете щось. Найкращий час на рік, щоб щось починати. Уран у 10 будинку кар'єри, професії, роботи. Леви, у кого аксцендент з 14 до 23 градусів Лева або народжені з 6 по 16, у вас можлива кардинальна зміна кар'єри або статусу, народження дітей. Кармічні вузли: Раху в 10 будинку з січня 2022 до 18 липня 2023, а другий кармічний вузол в 4 будинку. Питання роботи та місця проживання. З 18 липня 2023 року кармічні вузли зрушать до 9 і 3-го будинки гороскопу. Вісь переїзду на найближчі 1,5 роки. Можливо, ви часто подорожуватимете. Навчання, розвиток, викладання.
20 квітня Сонячне затемнення у 9 будинку. Все, що пов'язане із закордоном: переїзди, навчання, освіта.
5 травня Місячне затемнення в 4 будинку: нерухомість, переїзд, зміна місця проживання, будівництво, ремонт, батьки та сім'я. Відчують ті, хто має день народження з 3 по 10 серпня.
14 жовтня Сонячне затемнення в 3-му будинку: спілкування, нові знайомі, контакти, курси, навчання, транспорт.
28 жовтня місячне затемнення в 10-му будинку: досягнення, репутація. Відчують народжені з 26 липня по 2 серпня.
Ретроградний Меркурій:
З 29 грудня 2022 року по 18 січня 2023 року в 6 будинку:
питання здоров'я, необхідно сходити до лікаря.
З 21 квітня по 15 травня в 10-му будинку: питання кар'єри, завершити щось.
З 23 серпня по 15 вересня у 2-му будинку: фінансові питання, які необхідно завершити.
3 13 грудня по 2 січня 2024 року у 6 будинку: ситуація, аналогічна цього року вирішуватиме питання у сфері праці та здоров'я.
16 серпня Молодий місяць у Леві. Народжені з 13 по 19 серпня найближчі 12 місяців відчують його вплив. Цей рік принесе вам щось нове, відкриє нову сторінку. 5 лютого Повний місяць у Леві: ухвалення рішення, результат, висвітиться щось важливе у вашому житті.

Гороскоп 2023: Діва

Перші чотири з половиною місяці 2023 року Юпітер, планета удачі та подорожей, перебуватиме у вашому 7 домі фінансів. Очікується збільшення доходів. При цьому не рекомендується брати кредити. З 17 травня Юпітер входить у ваш 9 дім гороскопу на цілий рік. У цей період можливі подорожі, поїздки за кордон, знайомства з іноземцями, робота за кордоном або навчання. 
З 24 березня по 12 червня Плутон, який відповідає у вашому гороскопі за спілкування і контакти, входить у 6 дім роботи. Можливо, ви отримаєте підвищення, зміните професію або відкриєте бізнес, зміниться ваше оточення. Рекомендується звернути увагу на здоров'я, відмовитися від шкідливих звичок.
Сатурн, планета обмежень і дисципліни, з 8 березня увійде в 7 дім відносин, партнерства, шлюбу і розлучення. Ви зрозумієте, міцні у вас стосунки чи ні. Когось чекає розрив, а когось - нова романтична пригода. Багато Дів вийдуть заміж або одружаться. Очікується багато цікавої роботи.
До 26 березня Марс буде в 10 домі кар'єри і досягнень. Однак до 12 січня він буде ретроградним. Тож перші два тижні після Нового року не рекомендується починати нові справи і намагатися досягати цілей. Краще в цей період відпочити, закінчити старі справи. Після ви можете шукати нову роботу або займатися підвищенням кваліфікації. У негативі можливий конфлікт із начальством.
Венера, планета любові і гармонії, увійде в 12 дім гороскопу на чотири місяці. Прекрасний час, щоб зайнятися собою, більше подорожувати, відпочивати. Не виключена можливість таємного роману.
З 23 липня по 4 вересня Венера буде ретроградною. У цей час у жодному разі не можна робити якісь процедури краси, купувати дорогі речі. Бажано не вступати в шлюб
У 2023 році очікується чотири затемнення: 
20 квітня - Сонячне затемнення у 8 домі фінансів. Торкнеться сфери фінансів, психологічного стану.
5 травня - Місячне затемнення в 3 домі гороскопу. Очікуються події, пов'язані з транспортом, рідними. 
14 жовтня - Сонячне затемнення у 2 домі грошей. Очікуються доходи від заробітків, ваші цінності в житті можуть змінюватися.
28 жовтня - Місячне затемнення в 9 домі подорожей. Можливі подорожі, зустрічі з родичами.
Також у 2023 році буде 4 ретроградних Меркурії, під час яких не можна підписувати важливі документи:
з 29 грудня 22 року до 18 січня - у п'ятому домі гороскопу. Час для спілкування з дітьми, відпустки, радості. 
з 21 квітня по 15 травня - у 9 домі гороскопу. Можлива подорож, вивчення іноземної мови.
з 23 серпня по 15 вересня - у знаку Діви. Ваші плани можуть змінюватися, про вас можуть згадати колишні або ви можете відновити стосунки з кимось.
 з 13 грудня по 2 січня 2024 року - у п'ятому домі гороскопу. Зустрічатимете Новий рік, отримуватимете або купуватимете подарунки. 
У період Молодика, який очікується 15 вересня 2023 року, добре починати нові справи. Також наприкінці року у вас може бути новий роман.

Новини по темі